Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ürünlerini gerçekten severek tüketiyorum. Ürünlerini lezzetli de buluyorum açıkcası. Hem lezzetli ürün alıyorum hem'de param yabancıya gitmiyor. Hem karnımızı doyuruyoruz hemde Türk markasına destek oluyoruz. Oldukça güzel.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bizim ülke de koca koca domuz çiftlikleri varda bizim mi haberimiz yok, yoksa nasıl domuz yağı katsınlar ürünlere :) Böyle laflara inanmayın, biri kola da fare var der, başkası şunda şu var vs. der. Bu ülke de koskoca denetleme kurumları var, böyle şeyler gerçek olsa nasıl geçsin bu ürünler denetimden :)
Diğer yandan Torku'ya elimden geldiğince destek vermek istiyorum, evet ürünleri diğerlerine göre biraz daha pahalı ama asıl sıkıntı her yerde satılmıyor ne yazık ki. Benim çevremde ki iki büyük markette sadece beyaz peynir ve süt var, diğer markalar rahatlıkla bulunurken Torku'nun yaygınlaşması gerek bence...
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Kaliteli hizmet, Müşteri memnuniyeti, Fiyat biraz pahalı ancak lezzetine ve kalitesine değer.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Satış temsilcisi
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
No1 i görünce Yönümü degiştirip aldıgım çikolatadır.
fiyat farkları çokda fazla degildir, kaliteli bir ürün almak isteyen emininmki torku alır. bu cebininzle orantılı bir davranıştır.
torku bence harika bir üründür.
torko esnaf markasıdır.
torku yiyin, hepsini yeyin. :D
BiELOF
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Makine Modelcisi
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Çikolatasına bayılıyorum :)
Lakin bir nebzede olsa tırsıyorum. Ya bizde de çıkarsa :D
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun şampiyonu Mustafa Sayar’da doping çıktı.
Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI), Mustafa Sayar hakkında basın açıklamasında bulundu. Açıklama şu şekilde:
“Mustafa Sayar’ın Cezayir Turu’nda 11 Mart 2013’te verdiği idrar örneğinde EPO’ya rastlanmıştır. Sporcu bisiklet organizsyonlarında şu an için mücadele edemeyecektir. Sayar’ın B numunesinin açılması için başvuru hakkı bulunmaktadır. “
Torku Şekerspor adına yarışan Mustafa Sayar 2013 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nu kazanmıştı. 2012 yılında yine Torku Şekerspor’dan Ivailo Gabrovski Tur’u kazanmış ve sonrasında yine doping çıkmıştı.