-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Merhabalar wm araci ailesi öncelikle aranıza yeni katıldıgımı belirtmek istiyorum
blog konusunda yardımınıza ihtiyacım var aksamları bos vaktım oluyor ve hem bu zamanı degerlendırmek hemde azda olsa bır seyler elde etmek ıstıyorum aklımdakı projeyi anlatmak istiyorum hedefimde 5-6 konu turunde blog acmak moda - kadınlara yonelık -teknoloji-nasıl yapılır tarzında bloglar ama ılk olarak bılgı sahıbı oldugum ısın ıcerısınde oldugum av-avcılık-silahlar uzerıne blg acmak
iste tamda burda sizin tecrübelerinize tavsiyelerinize bilgilerinize ihtiyacım var :(
fazla uzatmadan sorularıma geceyim
sistem olarak wordpress dusunuyorum bunun kurulumu hakkında ve av-avcılık- silah konularına uyan sade bır tema için tavsiyelerinize ıhtıyacım var
şimdiden cok tesekkurler
http://www.kadininkosesi.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ç** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ozgun icerik girebilecegin ise baslamani tavsiye ederim ve sosyal medyalardan hesap acip sitene kullanici cekebilirsin
RX 560 4 GB ekran kartı hediye ediyorum. Forum sitemiz: pchastalari.com
Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Öncelikle en hakim olduğunuz konu hakkında blog açın. Wordpress oldukça kullanışlıdır. Wordpress tercih etmeniz size büyük yarar sağlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
hepinize cok tesekkurler bu bılgıler benım ıcın cok onemliydi peki tema arastırmaları yapıyorum ucretli veya ucretsiz ama benım ıstedıgım gıbı bır temayı bulamadım kullanışlı sade yazılara resım ve video ekleyebilecegim av avcılık ve silah konusunda ısleyebılecegım bır temayı nereden bulabılırım s
http://www.kadininkosesi.com/
xFeyz
creative solutions
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
sozcu bile wordpress kullanıyor. wp iyidir.. ;)
EFSANE! | omerbeyoglu.me