yapmacık bir video olmuş. en sonda arabanın biri kendilerinin diğeri başkasının. bomba atılan arabadaki kendi adamları kaçıyor. diğer arabadaki "ne yapıyor bu gerizekalılar" der gibi bakıyor. müslümanları kötülemek için hazırlanmış bir video işte. madem bunlar müslümanları kötülemek için propagandasını yaptı. ben de eğer kural dışı değilse bir kaç gerçek resim atmak isterim.
işte yıllardır amerika ve israil başta olmak üzere bütün dünya kafirlerinin katlettiği teröristler:
Birgün gelecek, Affetmemiz için Yalvaracaklar!! yufka yüreklerimiz, dinimiz, kalbimiz, Affedecek.. çünkü bizler Müslümanız, çünkü Biz TÜRKÜZ.. - Kürt Laz Çerkez...
Siyaseti karıştırmayalım demişsiniz ama bunu paylaşarak hoş bir şey yapmıyorsunuz. Bunun komiklik bir yanı da yok. Tamamen Müslümanlar'ı kötülemek için çekilmiş bir video. O çantayı bırakıp kaçan, birilerine fırlatan adamın Arap şeklinde lanse edilmesi de tamamen bilinçli olarak yapılmıştır. O şekilde hareketler yapan birinin üzerinde o kıyafetler olmasa insan yine korkar.
isousluer Hocam komiklik olsun diye paylaşılmadı. Yorumlarımı okursanız zaten şüpesiz anlıyacaksınız beni, Ayrıca siyasetle hiçbir alakası yok bu video nun, Tamamen dİn mevzusu farkındasınızdır umarım. saygılarımla.
isousluer Hocam komiklik olsun diye paylaşılmadı. Yorumlarımı okursanız zaten şüpesiz anlıyacaksınız beni, Ayrıca siyasetle hiçbir alakası yok bu video nun, Tamamen dİn mevzusu farkındasınızdır umarım. saygılarımla.
Şu lanet IŞID Yüzünden tüm dünya biz müslümanları insan öldüren cani varlıklar olarak görüyor. IŞID İnsanların islamiyete karşı tavır almasına sebep olan bir örgüttür. Allah sonumuzu hayır etsin ama bu gidiş hiç iyi değil..