buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
yolun açık olsun ;) muhasebeciler bu işi daha iyi bilir nereden nasıl kazanç sağlıyacağını onlara bir danış , ankaradaysan arkadaşım var yardımcı olur
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Genel Müdür
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bu konu hakkında sana şimdi detaylı bir pm atacağım. Ama ilk söyleyeceğim kosgeb girişimcilik kursuna git şirket kurma- ofis malzemesi - bir elemanın belli giderleri - kira gideri hibelerinden yararlan. Birazdan çıkıp '' kosgeb para vermiyor '' zırvalıkları da aklını karıştırmasın veriyor
www.kadinsalyasam.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret-Ürün Yönetim-Fotoğra
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şahıs şirketi kurmanı tavsiye ederim hocam. Ben yakın zamanda kurdum. İlk kuruluşta yaklaşık 350 lira civarında para gidiyor. Tam olarak bende hatırlamıyorum ne kdar verdiğim o civarlarda birşey. Bir muhasabeci ile anlaşman gerekiyor. Tanıdık biri buldum ilk başta 100 liraya anlaştım ama sana 150 derler :) söyliyeyim şimdiden. Home ofis dersen evinden çalışırsan evinde senin üstüneyse kralsın vergi yok ama kiracıysan stopaj veriyorsun. Muhasabecin bu işlerle ilgileniyor. Yıllık bazı vergiler veriyorsun ufak tefek. Cebini yakmaz. Kim ne derse desin şirketi kur vergini ver acayip bereketli herkese tavsiyem. İşlerim bir anda açıldı. Hiç ummadığın yerlerden ummadığın fırsatlar çıkıyor. Bu arada şirket kurduğunda birçok fayda sağlamış oluyorsun. Bankada, alışverişte, ihalede, devlet işelerinde vs
www.mevsimbahar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Satış temsilcisi
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kurumsal firmaların en çok sevdigim yanları - İyi bir Ücret, SSk prim maaş Üzeerinden Göstermesi, Bayramlarda Tatil olması, bide senelik izin :) buradan yola çıkabilirsiniz. sonra beni işe alın :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Jr Art Director
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende başlangıç için şahıs şirketini tavsiye ederim. Dışardan bi muhasebeciyle anlaşırsınız size yaklaşık 500 tl bi açılış gideri olur o kadar. bir de her ay 100tl civarı bi gideriniz olur başka da birşey olmaz. Minimum gider maksimum kazanç. Öyle ltd falan hayallere dalıp da bütün sermayeyi şirketin açılışına harcamayın bence siz büyüdükçe şirketinizde büyüsün. Başarılar
+ Teyzem kosgebden tam hatırlamıyorum ama 50bin tl geri ödemesiz yardım almıştı tabii ki kursa giderek.