Selâmün aleyküm
Öncelikle Sizlere oAkbulut.com a destek vermenizi konu altına siteyi inceleyerek yorum yazarakda olsa eleştiri veya her hangi bi katkıda bulunmanızı rica edeceğim ..
oAkbulut Forumu kurma sebebim islami siteleri ziyaret ediyorum Lakin genelikle 1 2 yazı yazılmış bazı konular açılmış ama tamamıyla merak ettiğimiz sorular bulunmamakta ve geniş kapsamlı bir islam site pek fazla olmamakta olduğunu gördüm ve Ne Verirsen Elinle O da Gelir Seninle Bismillahirrahmanirrahim diyerek Çalışmalarıma başladım sabahları işe gitmeden önce saat 05.00 da namazdan 1 saat önce kalkarak araştırmalar yapıyorum kaynağı sağlam olan Profosorlerimiz ve islam alimlerimizin destekli web sitelerinden dua soru cevaplar kuran oku öğren Resullahın hayatı sahabeleri bunları araştırarak oakbulut.com da birleştirip site site dolaşmadan bir sayfadan kullanıcılarımızın takip etmeleri için elimden geldiğince Halk arasında genellikle kullanılan soruların cevaplarını sitemde yayınlayarak hizmet vermeye çalışıyorum ..
Saygı ve selamlar unutmayın Hangi güzel yüz Toprak olmadı Hangi ceylan göz akıp gitmedi bir soraki güne vaktin olmaya biliri namazını kıldırmadan namazını kıl ...
Allah yar ve yardımıcımız olsun ...