Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
E-Ticaret öneriyorum hocam size. Küçük aksesuar parçalardan büyük karlar elde edebilirsiniz. Örneğin bir ruju 10 tlye alıp 15 tlye satmak çok basit.
37153
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Eticarete boyle dusuk ucretle girip para batirmayin. Biraz daha birikim yapip icerik sitesi acin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Seo
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Mesleğiniz nedir?
Veya ilgi alanınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Firma rehberi işine gir.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
ustat ben 2008 yılından beri bu işin içerisindeyim. Şuan imzamdaki site ile devam ediyorum. Öncesindeki rehber sitem çok amatörceydi ama öğrenci zamanımda iyi kazanç sağlıyordum. Şuanda daha profesyonel olarak devam etmeye çalışıyorum, daha gelişmiş sistem ile.
Bu işte kazanç, standart reklam alanlarından tutunda - tanıtım yazıları ve üyelik satışlarına kadar vardır. Detayları cidden merak ediyorsanız, p.m 'inizi bekliyorum hocam.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam ben e-ticarete yönelmenizi tavsiye ederim. Fakat farklı bir şeyler satmalısınız ve insanların ihtiyacına yönelik olmalı. Aynı zamanda her kesimin alabileceği şekilde ve fiyatta satmalısınız.
Örnek olarak size sosyopix'i verebilirim. Mesela sosyopix'le tanışmam birkaç hafta önceydi. Kız arkadaşıma hediye yapacaktım. Fotoğrafçıya gittim ufak kare fotoğrafları karton kağıda basamayacaklarını ve vesikalık şeklinde çıkartabileceklerini söyledi. 50 adet 130 TL bir fiyat biçti. İnternete yazdım ve sosyopix'i gördüm. 72 adet 34 TL bir fiyatı vardı. Gerçekten çok iyi bir girişimcilik örneği. Sanki sosyopix'in reklamını yapar gibi oldum :D ama o tarz bir girişimde bulunabilirsiniz. Yani toplumun ihtiyacı olan basit ama güzel ürünlerin uygun fiyatla ve çeşitli ödeme yöntemleriyle ticaretini yapabilirsiniz. Örneği yine sosyopix'ten vermek istiyorum. E-ticaret sistemini kim yaptıysa çok basit herkesin anlayabileceği şekilde yapmış ve tasarımları çok hoş olmuş.
1 kişi bu mesajı beğendi.