lostyazilim
tr.link

Ayyıldız Tim Anonymous Hack Grubunun Sitesini Hackledi

46 Mesajlar 13.200 Okunma
lstbozum
tr.link

CrimsonKinq CrimsonKinq SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 413
  • Beğeniler 92 / 67
  • Ticaret 46, (%100)

AtaturkunAskeri adlı üyeden alıntı

Korkmaz benim gözümde ne Ayyıldız ne Redhack beş para etmez. Sen beni ya yanlış anlamışsın yada kırmızı örtülülere karşı sevdan var. Evet Ayyıldız Tim devlete çalışıyor bunu bilmeyen mi var devlet deyince bazıları MİT Savunma Bakanlığı vs zannedebilir yok malesef değil arkadaşlar Eskişehir yolundan AŞTİ'ye giderken sağda kalan gece gündüz 50 polisle korunan içi boş durumda iken siyasi partiye çalışıyorlar bunu inkar eden varsa yazıklar olsun. Redhacke gelince bot sistemi kullanıyorlar ve zarar verebşlen bir sistem ancak ne zamandan beri ağzına kırmızı peçete takanlar Atatürkçü olmuş hangi halktan bahsediyorsun sen RedHack işine gelen halka çalışır bunu da sen öğren. Varsa gerçek hacker'ım diyen 20 dk defense.gov u erişim engeline uğratsın görelim.

Redhack işine gelen halkla çalışır demissiniz.Acaba bu ne demek oluyor hocam şunu unutmayın devletin çıkarı ile halkın çıkarı karsi karşıya gelirse biz daima halktan yanayiz.Ayrıca o kırmızı örtülü dediklerinizin hepsi bu halkın evlatları !

wmaraci
reklam

AtaturkunAskeri AtaturkunAskeri Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 625
  • Beğeniler 87 / 150
  • Ticaret 3, (%100)
CrimsonKinq ben ŞAHSİ olarak şuan ki devlete yönetenlere karşıyım ancak bu demek değildir ki bu vatanın evlatları isminde polise askere taş atan ana avrat söven ve en son da davam için dağa çıkarım diyenlerin yanında olacağım ASLA. Ben Atatürkçüyüm ilgili partide çalışır halkıma gerçekleri göstermeye çalışırım. Kimin evladı olduğunu bilmem ama dost olmadığım kesin

devburak devburak #SoftwareDeveloper Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 266
  • Beğeniler 43 / 39
  • Ticaret 0, (%0)

webmaster1996 adlı üyeden alıntı

Hekir? Hacker miymisim ben Allah Allah benim neden haberim yok? Sanirim siz o 10k botneti olan tayfadansiniz. Sen simdi benim sitelerimede saldirirsin dimi? :(

Ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun yahu.

kendi kendine triplere giriyorsun.

• Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 413
  • Beğeniler 92 / 67
  • Ticaret 46, (%100)

CrimsonKinq ben ŞAHSİ olarak şuan ki devlete yönetenlere karşıyım ancak bu demek değildir ki bu vatanın evlatları isminde polise askere taş atan ana avrat söven ve en son da davam için dağa çıkarım diyenlerin yanında olacağım ASLA. Ben Atatürkçüyüm ilgili partide çalışır halkıma gerçekleri göstermeye çalışırım. Kimin evladı olduğunu bilmem ama dost olmadığım kesin

Hocam her kırmızı maske takan sizin dediginiz kişilerden değil dava var dava var.

wmaraci
wmaraci

AtaturkunAskeri AtaturkunAskeri Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 625
  • Beğeniler 87 / 150
  • Ticaret 3, (%100)
CrimsonKinq kardeş bak devleti yönetenler bize göre sıkıntılı olabilir bu bizim vatanımızı milletimiz koruyan polise askere karşı birşey yapılacak demek değildir. Bizim de davamız var kendimize göre Atatürk silinmeye çalışılıyor vatan haini göstermeye dinsiz gösterilmeye çalışıyor. Ancak bu demek değildir ki maskeler takıp sokaklara düşeceğiz önderimiz ne yaptıysa aynısını yapacağız sen pireden ahırı yakarsan o iş olmaz

• Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 413
  • Beğeniler 92 / 67
  • Ticaret 46, (%100)

CrimsonKinq kardeş bak devleti yönetenler bize göre sıkıntılı olabilir bu bizim vatanımızı milletimiz koruyan polise askere karşı birşey yapılacak demek değildir. Bizim de davamız var kendimize göre Atatürk silinmeye çalışılıyor vatan haini göstermeye dinsiz gösterilmeye çalışıyor. Ancak bu demek değildir ki maskeler takıp sokaklara düşeceğiz önderimiz ne yaptıysa aynısını yapacağız sen pireden ahırı yakarsan o iş olmaz

Hocam siz gezide halkı Atatürk'ün p*cleri diye kovalayan polisin vatan savundugunumu sanıyorsun ?

AZRaeLeM AZRaeLeM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 124 / 120
  • Ticaret 11, (%100)
Arkadaşın yorumunda bir şey dikkatimi çekti; "polisin" kelimesi tüm polisleri birleştiriyormu banamı öyle geliyor? akepeli olan mehepeli olan cehepeli olan polisler yokmu? Her şeyin iyisi kötüsü vardır.

• Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 413
  • Beğeniler 92 / 67
  • Ticaret 46, (%100)

AZRaeLeM adlı üyeden alıntı

Arkadaşın yorumunda bir şey dikkatimi çekti; "polisin" kelimesi tüm polisleri birleştiriyormu banamı öyle geliyor? akepeli olan mehepeli olan cehepeli olan polisler yokmu? Her şeyin iyisi kötüsü vardır.

Hocam o tenekenin içine girenlerin hepsinin zihniyeti aynı hangi partiden olduğunun önemi felan yok

BozkurtReis BozkurtReis Hello Bro Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Para Yer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 1009
  • Beğeniler 176 / 201
  • Ticaret 25, (%96)

CrimsonKinq adlı üyeden alıntı

Hocam o tenekenin içine girenlerin hepsinin zihniyeti aynı hangi partiden olduğunun önemi felan yok

rengin belli birader, anladık. Burada kimse çoluk çocuk değil.
İşi siyasi boyuta ve marjinal gruplar kavgasına taşıma

Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!

• Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 413
  • Beğeniler 92 / 67
  • Ticaret 46, (%100)

BozkurtReis adlı üyeden alıntı

rengin belli birader, anladık. Burada kimse çoluk çocuk değil.
İşi siyasi boyuta ve marjinal gruplar kavgasına taşıma

Benim amacım siyaset yapmak değil sadece yorumlara kendi düşüncelerimle karşılık veriyorum.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al