lostyazilim
tr.link

bu kulaklık orjinal mi?

3 Mesajlar 711 Okunma
lstbozum
tr.link

majorkun majorkun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ameke
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 20 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
http://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-Gaming-Headset-Steelseries-Siberia-V2-High-Quality-Over-Ear-Game-Headphone-Earphone-Auriculars-With/32306807753.html?isOrig=true#extend

kulaklık alacağım ama türkiyede 200-300 tl arası bu kulaklıklar ücretsiz kargoyla 80 tl ye geliyor, açıklama kısımlarından da pek birşey anlamadım anlayanlar yardımcı olabilir mi logo felan birebir aynı ama fiyatın düşük olması gözüme çarptı, 2. el veya kullanılmışmıdır?

yoksa

direk amazondan şu ürünümü alayım kargo dahil 140 tl ye geliyor o kadar vermek istemiyorum ama çok çektim kulaklıklardan :/

http://www.amazon.com/Sentey-GS-4531-Channel-Surround-Headset/dp/B00MMR8RVS/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1451402155&sr=8-2&keywords=headset&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011

Ömrün sigara gibi eriyip sönecek. bastıracaklar topraga bir sigarayı kül tablasına bastırır gbi
wmaraci
reklam

Kotil Kotil Son oynayışlar.. Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Ögrenci / Yazar / Editör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 2157
  • Beğeniler 1092 / 743
  • Ticaret 90, (%99)
Hocam yurt dışında telefonlarda ucuz, vergiden vs diye biliyorum. ucuzu alın derim hocam birşey olursa içiniz yanmasın .
majorkun

kişi bu mesajı beğendi.

majorkun majorkun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ameke
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 20 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
aynen çok haklısın ama çakma mal istemiyorum geldiği gibi çöpe gider çünki hani 2. el mi kutusuz mu garantisiz mi belirtseler anlayacağız ama işte insan güvenimiyor yinede ama satıcı nın oylama durumu çok iyi
Kotil

kişi bu mesajı beğendi.

Ömrün sigara gibi eriyip sönecek. bastıracaklar topraga bir sigarayı kül tablasına bastırır gbi
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al