-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar telefonu daha rahat kullanabilmek için root atmak istiyorum.Ama çeşitli sorunlar çıkabilir diye de korkuyorum.Sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.:confused::confused:
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Telefonun markasına ve garanti de olduğu firmaya bağlı, kötü bir yerse zaten rootsuz sa bilene hiç ilgilenmiyor bazı firmalar.
Telefona bir şey olduğun da da unroot yapıp da rootu da kaldırabilirsiniz. Ancak telefonunuz herhangi bir sorun çıktıktan sonra açılabiliyorsa :)
Bu arada rootu direk atmayın bir çok video vs. izleyin bilgi sahibi olduktan sonra atmaya başlayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web yazilim
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Telefonunuzun marka ve modeline gore internet uzerinden android forumlarinda arama yapmanizi tavsiye ederim ayrica atmadan once nasil unroot edebilirsiniz diyede arastirma yapin bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Garantisi bitmişse veya bitmeye yakında rootlayabilirsiniz. Root atmak genelde riskli bir işlem değildir ve en fazla yarım dakikada biten bir işlem. Asıl dikkatli olunması gereken nokta cihaza ROM yüklemek. Ki buna pek ihtiyacınız olmaz sanırım.
İstediğiniz zaman unroot yapıp root işlemini geri alabilirsiniz. Korkmayı gerektirecek pek bir durum yok. Önce mutlaka önemli verilerinizi, resim vb dosyalarınızı başka bir yere yedekleyin.
Smyrna35
Web Programming
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhabalar,
Root atmanın her hangi bir sakıncası yoktur yada atarken yanlış bir işlem yaptınız bunu geri alabilirsiniz gene bir sıkıntı yoktur.
Sadece root attıktan sonra önüne gelen programa root izni vermeyin bazı zararlı programlar telefonunuzda tam erişim sahibi olup sakıncalı şeyler yapabilirler.
Root atarken karşılaşılacak sorunlar ?
Root atarken bir hata yaptınız yada başka bir telefonunun root dosyasını telefona yazdınız ve telefonunuz açılmıyor bunun için panik olmayın telefonunuzun marka ve modelini yazıp orjinal rom dosyasını indirip bilgisayar üzerinden telefonunuza kurunuz böylece sorun çözülmüş olacaktır.
Bunun dışında root işlemini yaparken başka bir sıkıntı çıkmayacaktır sadece bilgilerinizi yedek alınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
İkinci hattım için kullandığım Galaxy Wonder cihazım için forumlardaki tavsiye üzerine Cyanogenmod'un telefona uygun sürümünü kurmuştum. Çok fazla seçenek sunduğu ve tartışmasız cihazın hızlandığını söyleyebilirim.
Arkadaşların da söylediği gibi garantisi bitmiş veya bitmesine yakın cihaz ise veya ithalatçı garantili bir cihazsa her türlü sorunda kullanıcı hatası çıkardığından atabilirsin. Geçtiğimiz yaz ithalatçı garantili LG G2 aldıktan sonra 6. ayının dolmasına bir hafta kala kapandı ve bir daha açılmadı. Servis orijinal yazılım yüklenmediği gerekçesiyle ücret talep etti. Satın aldığım firmayı arayıp, "bakın sizden sürekli alışveriş yapıyorum, sizi şikayet etmek istemiyorum" desem de inanmadılar. Bende şikayet ettim ve 4 gün önce heyet kararının sonucuna istinaden paramı geri aldım :)
Bu yazılımların belli modellerle tam çalışan sürümleri var, forumlarda uygun sürümü araştırıp yüklenebilir.
iyi.
aeSahin
www.ahmetenessahin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PR, Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
KingoRoot programı bütün android telefonları root yapıyor hocam.
PR | Social Media - Advertising - Post-Production
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tesekkurler. Bu arada telefonum Lg G4c
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Sakın font değiştireyim deme rom yakarsın sistem çöker.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!