lostyazilim
tr.link

Alan Adı Kaydı Hakkında

2 Mesajlar 535 Okunma
lstbozum
tr.link

NovemberNight NovemberNight WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İmalat Ar-Ge Mühendisi
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 514
  • Beğeniler 158 / 174
  • Ticaret 8, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle herkese iyi yıllar dilerim. Bir web sitem var. Google sunucularında barınıyor fakat alan adını godady üzerinden kayıt ettirmiştim. Bin pişmanım. Fakat sitem şu an günlük binden fazla hit alan bir site. Bu iyi gidişe zarar verecek en ufak bir şey de yapmak istemiyorum. Sorum şu:

-godady malumunuz dünyaca bilinen bu alanda lider sayılabilecek sitelerden. Sitemin bugünlere gelmesinde bunun payı olmuş olabilir mi? Google buna önem veriyor olabil mi?
-sitemin kaydını Türkiye bazlı bir firmaya taşısam acaba zarar görür müyüm, arama sonuçlarına falan bir etki eder mi (not: taşımaktan kastım kaydı o site üzerinden yaptırmak, Google sunucularında barınmaya devam edecek site. )

Kısacası, nereden kaydettirdiğimin en ufak bir önemi var mı? Yoksa hemen başka yere taşıyacağım kaydı, yıldım vallahi. Senelik 400-500 lira reklam geliri oluyor, 60 ını godady'e vermek (whois gizleme dahil ) canımı sıkıyor. Her ne kadar hobi olarak yapsan da o parayı onlara vermek istemiyorum.

wmaraci
reklam

Panarogga Panarogga Adsense Onay Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Adsense
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3021
  • Beğeniler 2 / 516
  • Ticaret 130, (%100)
domainin hangi firmada olduğunun hiç bir önemi yok istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.
NovemberNight

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al