lostyazilim
tr.link

The Division Türkiye

3 Mesajlar 834 Okunma
acebozum
tr.link

shateiel shateiel Biologist Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 1703
  • Beğeniler 659 / 509
  • Ticaret 9, (%100)
Merhaba arkadaşlar.

Tom Clancy's The Division oyunu için Türkçe bir platform bulunmuyordu. Bizde bunun için kolları sıvadık ve The Division Türkiye sayfasını hayata geçirdik.

Şuan için blog sayfamız yapım aşamasında olduğu için dilerseniz The Division Türkiye Forum sayfamıza direk ulaşabilirsiniz.

Mart ayında çıkacak olan oyun için Türkçe bilgilerin olduğu sitemizde oyunu merak edenlere, oyunu alıp 4 gözle bekleyenlere her zaman kapımız açıktır.

Yakın tarihte başlayacak olan The Division Beta Key çekilişi ile, açılışımızın şerefine siz değerli oyun severlerimize 7 adet beta key dağıtacağız.

Çekilişlerimiz beta key ile sınırlı kalmayacak tabiki. İlerleyen vakitlerde oyun çıkmadan önce oyunun standart ve deluxe sürümlerini çekiliş ile yine sizlere hediye edeceğiz.

Bütün oyun severleri bekleriz.

The Division Türkiye ekibi.

wmaraci
reklam

oguzhan oguzhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1201
  • Beğeniler 310 / 296
  • Ticaret 2, (%100)
hocam logoda tema da kategorilerde çok iyi olmuş ben çok beğendim başarılar. tek kötü yani forum kategorilerindeki turuncu renk çok açık.

shateiel shateiel Biologist Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 1703
  • Beğeniler 659 / 509
  • Ticaret 9, (%100)
[QUOTE=oguzhan]hocam logoda tema da kategorilerde çok iyi olmuş ben çok beğendim başarılar. tek kötü yani forum kategorilerindeki turuncu renk çok açık.[/QUOTE]
Hocam onun nedeni The Division yazısının turuncu olmasından kaynaklı. Turuncu renkleri forumda olabildiğince azaltıp göze uyumlu/yormayan şekilde yapmaya çalışıyoruz. :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al