seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Düzenli olarak içerik üretmek zordur. Üstelik birde nakit akışı olmuyorsa bu durum çok daha sıkıcı bir hal almaya başlar. Bende zamanında kendi sitem için içerik hazırlıyordum. Özel yazılım bile vardı sitemizde. Ama nakit akışı olmadığı için uzun sürmedi o site için içerik üretmem. Ama şimdi maaşlı olarak çalışıyorum. Günde 2 saat kadar çalışıyor ve asgari ücretten biraz fazla maaş alıyorum
Ek Olarak: Demek istediğim şey pes etmeyin. Düzenli olarak yapın. Düzenli olarak nakit akışı alın. Eğer büyük bir iş düşünüyorsanız maalesef bu tür davranışlar yapmayın. Yani yazıyı da siz yazın. Eklemeyi de siz yapın. Sosyal medya çalışmalarını da siz yapın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
İşinin ehli referansları sağlam ise bırakılabilir sonuçta bir ekip işi bu
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
76, (%87)
Siz bir editöre 100 lira veripte patronluk taslamadığınız sürece aksine daha çok anlayışlı ve nazik bir şekilde yaklaştığınız sürece bir editör siz sitenize nasıl bakıyorsanız o da o şekilde bakabilir sadece sizin anlayışınız ve davranışınıza bağlı bu olay.
- Örneğin; ''Bir arkadaşımız beni burada etiketlemiş, hemen başka bir arkadaş bu arkadaşa özel mesaj gönderiyor, neymiş; ''EditorumORG'un verdiği hizmet 5 para etmezmiş.'' Şimdi bu arkadaşımız benim müşterim, ben bu adama ne diyeyim? Üstüne basarak diyorum; ''Eğer bir şikayetiniz varsa veya ben birşeyleri çarptırıyorsam şikayet konunuzu açabilirsiniz diye ama adam gidip ona buna beni yaygara yapıyor.''
Herneyse arkadaşlar, piyasada o kadar çok editör var ki siz de haklısınız, şüphe etmekte tereddüt etmekte. Benimle çalışın veya başka bir editör arkadaşla çalışın fakat çalıştırdığınız editörü mutlaka inceleyin, araştırın.