Merhaba değerli dostlar uzun zamandır farklı sektörlerde internet siteleri açmış bir arkadaşınız olarak hizmetlerinden sonuna kadar memnun olduğum yayıncı ve reklamverenleri buluşturan reklam şirketi popads ı tanıtmak istiyorum. Sitenize ekleyeceğiniz bir kod ile panelinizden yapacağınız ufak bir ayarla hesabınızda biriken parayı otomatik olarak paypal hesabınıza aktarabilirsiniz. Öncelikle bu güne kadar aldığım popads ödeme kanıtlarını burada paylaşmak istiyorum.
[CENTER]Bu benim bu popads panelim ve en son aldığım ödemeleri gösteriyor.
Bu ise paypal panelim popads'ten son gelen paraları gösteriyor.
Popads Sıkça Sorulan Sorular [/CENTER]
Minimum ödeme tutarı : 5 dolardır panelinizden yapacağınız ufak bir ayarla otomatik olarak hesabınıza geçer.
Ödeme seçenekleri nelerdir ? : Paypal ve Alertpay ödemesi yaparlar.
Para hesabıma ne zaman geçer ? : Ödeme eşiğine gelen arkadaşların paraları aynı günün akşamı en geç 22:00 'da hesaplarında olur. Bu zamana kadar kullanmışlığım olduğu halde herhangi bir gecikme yaşamadım
1000 gösterime kaç para veriyor ? : ABD ziyaretçilerine 4 dolar Türkiye Ziyaretçilerine 0,75 dolar ödeme vermekte.
Hangi reklam modelini kullanıyor ? : Pounder reklam modeliyle çalışıyor, ziyaretçiyi sıkmadan arka planda reklamlarını açıyor.
Hangi siteler kullanabilir ? : Herhangi bir site kısıtlaması yok xyz, film, dizi, legal ve illegal bütün sitelerde kullanılabiliyor.
Blogspot site için reklam şirketi kullanılabiliyor mu ? : Evet blogger ve blogspot siteler için kullanabilirsiniz. Tumblr içinde kullanabilirsiniz.
Popads Üyelik
REFSİZ ÜYELİK
Popads Kullanımı
Username : Kullanıcı adınız
E-mail : E-posta adresiniz onay maili gönderecekleri için kullandığınız mail adresini yazın.
Account type : Yayıncı ve reklamveren seçme alanı, publisher kısmı seçilecek
Password : Şifre oluşturma
Re-Password : Oluşturduğunuz şifreyi tekrar girin
First name : İsminiz
Last name : Soyisminiz
Phone number : Cep telefonu numaranız
I have read and accepted Terms and Conditions kutuğunu işaretleyerek registere tıklayınız.
2. Adım Siteye Reklam Ekleme
Sol menüde iki kısım mevcut adviser panel ve publisher panel bizi ilgilendiren kısım publisher panel, reklamveren değilseniz adviser kısmı bizi ilgilendirmiyor.
Publiser panel + new website sekmesi açılarak aşağıdaki yönergelere göre sitenizi kaydedin.
Site name : Proje isminiz domain isminizi yazsanız olur.
Site url : http://siteismi.com şeklinde sitenizin adresini yazın
Desciption : Site hakkında kısa bilgi
Keywords : Sitenizle alakalı anahtar kelimeleri sıralayın. Description ve keywordü türkçe yazmanızda sıkıntı olmaz. Bu,şekilde, bir kaç, anahtar kelime yazın.
Categories : Yayın yaptığınız sitenin sektörünü seçin
Allow Campaigns with kısmı sitenizde hangi tür reklamların yayılanmasını istediğiniz kısım, eğer xyz siteniz var ise, ***** content kısmını da işaretleyip alt kısma geçin
Allow advertisements showing as ise popads reklam biçimlerinin isimleri, ziyaretçiyi rahatsız etmemek adına ben sadece popunder kısmını kullandım. İlerleyen zamanda farklı reklam seçeneklerini kullanıp test edebilirsiniz.
Add website butonuna tıklayarak sitemizin onaylanmasını bekliyoruz. Bu süre maksimum 24 saat fakat daha erken onaylanacaktır.
3.Aşama Reklam Yerleştirme Ayarları
Publisher kısmından generate code seçeniğine tıklayarak popadsa eklediğimiz siteyi listede bulup hide advanced options seçeneğinden detaylı reklam ayarlarını seçiyoruz. Buradaki en önemli nokta ise, 24 saatte bir ziyaretçiye kaç popunder reklam gösterileceğidir. Sürekli reklam gösterip ziyaretçiyi kaçırmamak için popunders per visitor kısmını 1 olarak değiştirip ( diğer ayarlar olduğu gibi kalsın ) generate code kısmına tıklanır.
Karşımza gelen kodu wordpress için görünüm>bileşenler>metin kısmını aktif edip içine yapıştırarak kullanabilir. Reklamları sitenizde gösterimine başlayabilirsiniz.
Blogspot siteler içinde sol menüden yerleşim > gadget ekle > html/javascript kısmına eklenir.
Yakında buraya yukarıda anlattığım kayıt olma süreci hakkında video ekleyeceğim, popads hakkında herhangi bir konuda yardım almak isteyen arkadaşlar özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler. Bol kazançlar