-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Arkadaşlar, uzun süredir Alastyr firmasıyla çalışıyorum ve çok memnunum, hosting kalitelerini beğeniyorum ve ihtiyaçlarıma karşılık veriyor. Fakat Türkçe içerikte adsense ile çalışmanın kölelikten farkı yok bildiğiniz üzere, ingilizcem orta seviye ve içerik hazırlayabiliyorum bundan ötürü ingilizce bir site açacağım domainim hazır.
Fakat sormak istediğim bir soru var, hosting konusunda yabancı bir firma ile mi çalışmalıyım sizce ? Türkiye'den hosting almam sorun olmaz mı yoksa ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Tek.
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Aslında fark etmez ancak tercihin Amerika ya da Avrupa kullanıcılarını hedeflemekse hız olarak ya amerika lokasyonlu sunucu ya da Avrupa lokasyonlu sunucuda barındırmak daha mantıklı geliyor. Okuduğum bir yazıda şu deniliyordu site neredeki kullanıcılara hitap ediyorsa oradaki sunucularda barındırılması hız ve seo açısından çok önemlidir diye. Yani Türkiye'de bir alışveriş sitesi açtıysan Türk lokasyonlu sunucularda barındırmak hız bakımından daha iyi olabileceği gibi seo'ya da büyük katkı sağlayacaktır
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Tek.
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Evet devam edebilirsin. Yapman gereken siteyi 4-5 ay içerik ve ufak backlinlerle devam edip 6 ay sonra sağlam bir SEO, tanıtım yazılarıyla ayakta tutabilirsin. Benim görüşüm bu şekildedir belki daha tecrübeli arkadaşların yorumları da vardır kolaylıklar dilerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam aslında host lokasyonu önemli ama firmadan memnunsanız cdn kullanın derim. Lokasyonun bir önemi kalmaz böylelikle.