-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / K
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba,
Bir konuda yardım rica edeceğim. Diyelim ki x marka uzun tül gecelik için ürün açıklaması yazdım. Buna ait anahtar kelimeleri yazarken ürün adı ve açıklama ile uyumlu olması gerekiyor bunu biliyorum. Anahtar kelime kısmına "bayan iç giyim" diye belirtmem seo açısından problem oluşturur mu?(internet sitesi yoğunlukla bayan iç giyim ile alakalı)
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Taglerde alakasız kelimeler girmekten kaçının. Bahsettiğinizde alakasız kelime olarak görünüyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Başlangıçta problem olmasa bile ilerleyen zamanda o kelimede siteniz hiç çıkmayabilir.
Kaba bir tabirle anlatmak gerekirse;
Bir kişiye bir şey anlatırken her 2-3 cümlede bir "ben zenginim" derseniz ne olur? Karşıdaki insana bıkkınlık gelir ve soğur. Zaten sizin "zengin" olduğunuz görünüşünüzden vb belli oluyor.
Aynı şekilde siteniz içinde durmadan "bayan iç giyim" etiketini kullanırsanız, google sanki bunu anlamıyormuş gibi ısrar ettiğiniz için salak yerine konulmuş oluyor. Ve bir süre sonra aşırı yoğun olan etiket yoğunluğuna bakıp aramadan çıkarabiliyor. Bu da index kaybına sebep oluyor.
Bir üstteki arkadaşımızın da dediği gibi "alakasız" kelime girmeden uzan durun. Google vb arama motorları zaten içeriğinizin ne olduğunu biliyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bence bir sıkıntı olmaz. Eğer wordpress kullanıyorsanız YOAST içerisinde ayar kısmında etiket kısmını noindex, follow ayarını gerçekleştirin. Google o zaman etiketi indexlemez. Ama linkinin olduğu sayfaları sürekli günceller. Eğer bunu yapamayacaksınız evet ZARARLI!