lostyazilim
tr.link

Seo açıklama ve anahtar kelime

4 Mesajlar 950 Okunma
acebozum
tr.link

Narmoon Narmoon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 44 / K
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ş** E**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 4 / 4
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba,
Bir konuda yardım rica edeceğim. Diyelim ki x marka uzun tül gecelik için ürün açıklaması yazdım. Buna ait anahtar kelimeleri yazarken ürün adı ve açıklama ile uyumlu olması gerekiyor bunu biliyorum. Anahtar kelime kısmına "bayan iç giyim" diye belirtmem seo açısından problem oluşturur mu?(internet sitesi yoğunlukla bayan iç giyim ile alakalı)
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

elektronikssl
webimgo

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)
Taglerde alakasız kelimeler girmekten kaçının. Bahsettiğinizde alakasız kelime olarak görünüyor.
Narmoon

kişi bu mesajı beğendi.

Hermes Hermes Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo | Sosyal Medya | Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 2777
  • Beğeniler 397 / 1093
  • Ticaret 90, (%98)
Başlangıçta problem olmasa bile ilerleyen zamanda o kelimede siteniz hiç çıkmayabilir.

Kaba bir tabirle anlatmak gerekirse;
Bir kişiye bir şey anlatırken her 2-3 cümlede bir "ben zenginim" derseniz ne olur? Karşıdaki insana bıkkınlık gelir ve soğur. Zaten sizin "zengin" olduğunuz görünüşünüzden vb belli oluyor.

Aynı şekilde siteniz içinde durmadan "bayan iç giyim" etiketini kullanırsanız, google sanki bunu anlamıyormuş gibi ısrar ettiğiniz için salak yerine konulmuş oluyor. Ve bir süre sonra aşırı yoğun olan etiket yoğunluğuna bakıp aramadan çıkarabiliyor. Bu da index kaybına sebep oluyor.

Bir üstteki arkadaşımızın da dediği gibi "alakasız" kelime girmeden uzan durun. Google vb arama motorları zaten içeriğinizin ne olduğunu biliyor.
Narmoon

kişi bu mesajı beğendi.

berbaran berbaran WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 365
  • Beğeniler 118 / 124
  • Ticaret 6, (%100)
Bence bir sıkıntı olmaz. Eğer wordpress kullanıyorsanız YOAST içerisinde ayar kısmında etiket kısmını noindex, follow ayarını gerçekleştirin. Google o zaman etiketi indexlemez. Ama linkinin olduğu sayfaları sürekli günceller. Eğer bunu yapamayacaksınız evet ZARARLI!

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al