-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Şimdi sen istiyorsun ki benim 10 yıllık haber siteme karşılık senin 1 yıllık haber siten daha önce çıksın.
Benim 9 yılım çöpe gitsin yani.
Bu eşitliktir.
Adalet ise benim 10 yıllık sitemin kaliteli olması kaydı ile senin sitenden daima üst sırada olmasıdır.
Buda adalet.
Ha arada kaynayan site de çok. Sonuçta milyonlarca site var. Google'da bunun farkında o yüzden sürekli algoritma çıkarıyor. Ancak Wikipedia ve youtube dışında kayırdığı bir tane bile site gösteremeyeceğinize eminim. Ha google adwords filan dediniz peki o sitelerin gerçekten o ilgiyi hakettiğini hiç düşünmediniz mi ? Benim portal sitem var onedio'dan daha kaliteli. Ama kullanıcı benim sitemi değil onedio'yu tercih ediyor. Buda tercih meselesidir. Her zaman iyi iş bekleneni vermez. Bazen direk açığı kapatan yol alır misali.
Ekstra olarak da hiç bir şekilde google bitmez. Türkiye'de de bir çok arama motoru var lakin kendi yapısını kullanmıyor. Ha olurda Türkiye için özel bir site açar ve arama moturunu açtım destek verin dersen de başımız gözümüz üstüne. Elimizden ne geliyorsa tutması için de çabalarız.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
bahane bahane bahane ; bunu kabul edin en büyük google gerisi yalan kendi başarısızlığınızı google yüklemek .. çok enterasan
1 kişi bu mesajı beğendi.