-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Sitemdeki resimleri genelde İmageshack.us sitesine yüklüyorum. Ama geçen baktım 500 resim kotası varmış onu geçmişim.
Acaba sitemi dolaşıp tüm resimleri yedekleyebilecek yani pc'ye indirecek bir program var mı?
Veya bu konuda önerileriniz nedir ?
Ekleme: Gerekli program/Eklenti bulunmuştur. Eklenti Adı: Save İmages (Firefox için)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Ücretini verip birine tüm resimleri yedekletebilir, sonra bu yedeği alabilirsiniz. Benim başıma gelse ilk bunu yapardım.
Bir de bir daha kimseye para vermemek için yabancı bir hosting firmasından ucuza güzel bir hosting alırdım, bir de domaini oraya yönlendirir tüm resimlerimi kendi hostingimde barındırırdım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Herhangi bir tarayıcıda sayfadaki tüm resimleri kaydetme seçeneğimiz var mı ?
Eğer varsa ki büyük ihtimal bu işlevde bir program vardır, Ben kendim de yaparım zaten tüm filehostlar kapandı, paypala para girmiyor. Bir de ona para vermiyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
think, move, design.
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Mozilla Firefox'ta sayfayı kaydet dediğinizde sayfadaki resimler, CSSler, kodların hepsi iniyor. Fakat sadece resimleri indiren var mıdır bilemeyeceğim.
think, move, design.
IG: furkanekmen
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
dropbox istediklerini karşılar bazı istekleri var onlarıda yaparsanda yanlı hatırlamıyosam 8 gb kotaya kadar çıkıyordu alanın
Er kişiysen görevin neyse başar,
Zevke, eğlenceye hayvanda koşar. ATSIZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Önerileriniz için Teşekkürler, Dropbox'a başlıyorum. Bu arada Firefox'da Save images adında bir eklenti varmış. Sadece resimleri kaydetmeye yönelik işlevsel bir eklenti.