-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Caesar adlı üyeden alıntı
sen bence firma adı yazmadan önce zorlamadan bi yedeklerini al ftp den adamlardan sonra vermezlerse bir de ona yanarsın
Allah'tan almıştım hocam...
anindahosting hocam
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci-Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
140, (%100)
Öncelikle geçmiş olsun. Konunuzu açmadan tam 15-20 dk önce bir müşterimin tam işini teslim ettim ve suspend yedik. Aynı host , aynı paket.
Bu arada Firmadan rica ettik 30 dakikalık açtılar. Yedek alıyoruz şuanda. Sizde iletebilirsiniz.
prodoviz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
saldırı veya scriptte sıkıntı olabilir, isterseniz aylık 20 tl ye sunucu veya yüksek cpu/ram atamasıyla cpanel/WHM hosting veya reseller hesabı sağlayabiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
MelihAtasever adlı üyeden alıntı
Öncelikle geçmiş olsun. Konunuzu açmadan tam 15-20 dk önce bir müşterimin tam işini teslim ettim ve suspend yedik. Aynı host , aynı paket.
Bu arada Firmadan rica ettik 30 dakikalık açtılar. Yedek alıyoruz şuanda. Sizde iletebilirsiniz.
Hocam firma haklı mı yani
tek merak ettiğim siteyi tamamen kapatmakta haklılar mı ? Şikayet etmeye hakkım var mı ?
Aldım zaten yedekleri hocam. :)
AlpBilisim adlı üyeden alıntı
saldırı veya scriptte sıkıntı olabilir, isterseniz aylık 20 tl ye sunucu veya yüksek cpu/ram atamasıyla cpanel/WHM hosting veya reseller hesabı sağlayabiliriz.
Yeni script vs yüklemedim dediğim gibi tek yaptıgım yeni tema yükleyip önizlemekti.
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
Alicevat
Falanlar, Filanlar...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamlar.
Muhtemelen kullandığınız pakette bir problem var.
Gereksiz istekler, sonsuz döngülere neden olabilecek yazılımsal hatalar, db bağlantılarının kapanmaması, sonlanmayan işlemlerin birikerek CPU yu şişirmesi vs. vs. birçok neden sayılabilir.
Firma ile irtibata geçerek CPU kullanımının artmasına neden olan kaynak hakkında bilgi alabilirsiniz.
Şayet sorun pakette ise farklı bir firmaya da geçseniz çözüm olmayacaktır.
Bu arada bahsettiğiniz ziyaretçi için VPS-VDS almanıza gerek yok.
Yıllık 20$ lık bir hosting te günlük 10.000-20.000 ziyaretçiyi dahi karşılayabilirsiniz.
Tamamen alt yapı ile alakalı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
AkıllıSoft Yazılım & Bilişim Teknolojileri
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim bildiğim adamların makinalarına zarar vericek derece bir durum uygularsan elinden almaları hakları.Sonuçta adam sana makinanın anasını ağlat diye vermiyor,buradaki sorun sizin istekli cpu aşmamanız.Dolayısıyla ikiniz de haklı duruma düşüyorsunuz.
Bu olay,bir züppenin gelip akşam sen uyurken kiraladığın arabayı çizmesi gibi birşey.
Skala
https://mekasosyal.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İletişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kardeşim sana şöyle diyeyim hosting firmaların işine geliyor aslında vps vds alman. Almadan önce bir scriptin veya hangi platformsa bi optimize et. Aynı sorun bende de vardı wordpress kullanıyordum. Cpu sıkıntısı yüzünden bir üst paket olarak vds önerdiler. Hatta konuyu burda da açmıştım. Wordpress i bir güzel optimize ettim sıkıntı falan kalmadı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Dostum adamlar haklılar, tabiki size karşı tavırlarını desteklemesemde haklılar yani. 500 hit değil 5 hitle dahi cpu aşabilir sisteminizde problem olabilir fakat problemi çözmek yerine hesabı kapatıp açmamaları ayıp.
Cache eklentisi kullanırsanız çok daha iyi verim alabilirsiniz. Vultr gibi servislerden aylık 5-7 dolarlık vps alabilir veya turhost(hostta benim gördüğüm en hızlı firma) gibi bir firmadan host paketi alabilirsiniz. Siteyi taşıdıktan hemen sonra cache işlemini sitenize uygulayın yoksa cpu gibi problemler çok normal.