Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bilmelisiniz ki bu site için yaptığım tüm işlemleri gönül olarak yapıyorum ve benim bir editörden daha fazlası olmadığımı çok iyi bilin. Şuana kadar binlerce siteye hizmet verdim, verdiğim hizmeti sorunsuz bir şekilde devam ettiriyorum.
- Akşam üstü bir abimiz, Skype üzerinden mesaj attı; ''Adsense konusunda sıkıntı çekiyorum.'' şeklinde yardımcı olmak istedim, zirâ abimize Adsense aldırmak için yardımcı olunacak fakat bu konuşma bir anda alevlendi yani dedim #sınırlarızorlayalım bakalım ne olacak? İlk hedefimiz Adsense almak, ikinci hedefimizse; ''Google News''.
- Arama motoru optimizasyonu uzmanımız; ''Heuristic'' adlı hocamız. Kendisinin engin tecrübeleriyle bu yolda işlemlerimizi daha da hızlandıracağımıza inanıyorum zira kendisi SEO konusunda gerçek bir uzman diyebilirim. Şimdiden @Heuristic hocamıza çok teşekkürler, çalışmalarımıza hızlıca başlıyoruz. (Bu yolda ekip işi olmadan hiç bir zaman birşeyler başarılmaz.)
- Site adresimiz: ''yazkismoda.com'' ve bu site için yapılan tüm herşey tarafımca gönüllü olarak yapılıyor, unutmayın. Alan adından da anlayacağınız üzere moda üzerine bir site fakat genelinde farklı bilgiler sunuluyor.
Sitenin yaşı şuanda 6 aydır aynı zamanda sitenin 1000'in üzerinde indexi bulunuyor.
- Abimizin benden aldığı bir editörlük hizmeti mevcut yani konumda ki paketlerden olan; ''Business Etkisi'' adlı paketin şuanda sahibi. Benden hariç 3 yazar daha bulunuyor, şuanda ilk hedefimiz Adsense olduğu için bu kadar yazar yeter de artar bile.
- Sitede bir kaç değişikliğe gidilecek : ''Safir temanın Gölge WP adlı teması satın alınarak yazkismoda.com adresine uyumlu bir hale getirilerek Adsense konusunda daha hızlı sonuçlar almak istiyoruz. Aynı zamanda site içeriğine daha farklı kategoriler eklenecek site her anlamda beslenecek ve yakın bir zamanda Google üzerinde hit artışı yaşanacak, bu konuda fazlasıyla eminiz.
# Site sahibi hocamız; '' Bakgidio ''
# Teknik destek ve yer sağlayıcı : PARLIAMENT - Rom Bilişim İnternet Teknolojileri (VPS Hizmeti)
# Grafik tasarım : Kotil
---------------------------------------------------------------
# Çalışmayı 05.01.2016 tarihinde başlatıyorum ve ilk olarak siteye Gölge WP adlı temayı alıyoruz, yarın site içerisinde temayı görebilirsiniz.
# Daha özenli ve daha güzel bir künye, hakkımızda ve diğer sayfalar oluşturulacak.
# Siteye şuanda günlük minimum 2 adet yazı maksimum 10 adet yazı giriliyor. Makalelerimizin geneli; ''225 ila 350 kelime arasında.''
# Çalışmayı zaman zaman sizlere burada detaylı olarak anlatacağım ve sonuçları çarpıtmadan sizlere aktarmaya çalışacağım.
---------------------------------------------------------------
05.01.2016 - Gece boyu çalışmalarımızı sürdürdük, künye ve hakkımızda kısımları değiştirildi. Tema olarak GölgeWP değil WebPortal v2 kullanılacak, satın alındı. Temanın dosyaları bekleniyor. Son olarak siteye ingilizce, türkçe olmak üzere gizlilik politikası eklenecek.
- Siteye tema kuruldu, ilk yazılar girilmeye başlandı. Hadi hayırlısı olsun, gizlilik politikası hala eklenmiş değil.
- Bugünlük 3 yazı girildi.
- İlk günde Adsense'mizi aldık, saat 12:00 itibariyle Adsense sahibi olduk.