caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Arkadaşlar dikkat edin lütfen. Dün benim sitem hacklendi. Allaha şükür kurtardık. Şimdide dün beni kurtarmaya çalışan arkadaşımın sitesi hacklendi. Sitede geçen yazılar bunlar.
GAME OVER Her şeyin bir sırası var sıra seninkine geldi NOT: Öncekilerden değilim
Altta da SENİN YEDEĞİN VARDIR :):):)
yazıyor. Ne oluyor anlamadık. Bütün çalışmalar herşey gitti. Herşey bitti. 2 Tane temamız gitti . Wordpress entegresi olmuş . Siteye saldırarak kalmayıp bilgisayarlara da kill disk atıyorlar. Ben masaüstü pcme yedim . Arkadasımda yedi. Tema falan hiçbirşey kalmadı...
Dikkat edin arkadaşlar.
Emreee
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunları nasıl başarıyorsunuz? Hadi Wordpress hacklenmesine neysede MASA ÜSTÜNE (Bilgisayarınıza nasıl sızıyor?) nasıl dosya atıyor? Bence sen o bilgisayarını FDISKle..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Emreee
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hangi işletim sistemini kullanıyorsun + Antivirüs olarak ne kullanıyorsun?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam linux yükleyin.En azından hackleyen kişi yakanızı bırakana kadar Linux (tavsiyem Ubuntu) kullanmanızda yarar var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Arkadaşlar bu konularda bilgisi olmayan arkadaşlar varsa wordpress ve pc korumasında bilgisi olmayanlara yardımcı olabilirim
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@ultrahako'nun dediğini yap. Bilgisayarına ikinci işletim sistemi olarak Linux kurmanı tavsiye ederim. Windows'a işin düşerse bilgisayarı yeniden başlatıp Windows'a geçersin. İnternet veya web sitesi ile ilgili işlerini hallederken (özellikle şifre girmen gereken durumlarda) Linux'u kullanırsın. Oyun filan oynuyorsan Windows'a geçersin.
Ücretsiz veya korsan antivirüs programı kullanmanı tavsiye etmem. Lisanslı antivirüs kullan. Yılda 50-60 TL çok da yüksek bir para değil. Hatta elimde 3 Aylık Avira Antivirus Premium lisansı var. Kullanmayı düşünürsen Öm at, göndereyim lisans kodunu.