Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Güzel düşünceleriniz için teşekkürlerimi iletiyorum. Inşallah bu değerli görüşlerinize uygun bir dost, ve iş bilir kişi olarak yolumuza en iyi şekilde devam edeceğimizden kuşkunuz olmasın lütfen. Allah, herkese hayırlısını nasip etsin.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kalite Kontrol Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
Y** H**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
İşin İçinde Heuristic varsa Başarılı bir durum ortaya çıkacagı kesindir, hayırlısı olaması dilegiyle.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
takipteyim....
2 kişi bu mesajı beğendi.
Ücretsiz yazı fontları arşivim: https://yazifontlari.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Irak internet i türkiyedeki bazı yerlerden daha sağlam orada kalan arkadaşlar türkieyey geldiklerinde hep bu şekilde ifade ediyorlar
Ek Olarak: Geçen haftadan beri Foruma pek giremiyorum bu ara giremicem baya yeni bir işe başlamak çok emek ve zaman alıyor malum
EditorumORG Zaten Forumda Birçok kişiye Hizmet ve Destek veren bir arkadaşımız kendisi ile Skype Üzerindende bolca Sohbet etme fırsatı bulduk Hizmetleri ve yapmış Olduğu işler dışındada kaliteli bir insan ve yardım severdir. Yardımcı Olan
Heuristic Arkadaşımızla tanışma fırsatım olmadı ancak Forum içeriside bir çok konuda yardımcı ve Destekleyici tarafı ağır basan bir arkadaş buradada gene elinden geleni yapıp destek vermiş bulunuyor bu Destekleri ve yardımları için ben kendisine teşekkür ediyorum. Allah bu şekilde düşünen arkadaşların sayısını arttırsın inş ( Amin) Çalışmaları bende fırsat buldukça takip edeceğim başarılar...
3 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.