Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Merhaba öncelikle siteniz güzel fakat logo nuzu daha iyi yapabilirsiniz. Ek olarak büyümek için biraz büyük düşünmek gereklidir. Reklam olması şart. 5 yıldır profesyonel olarak E-ticaret sektöründe bulunmaktayım. Para yatırmadığın bir iş üzerinde yerinde sayabilirsiniz. Yerinizde saymamak için Google, Facebook, İnstagram, Twitter gibi sosyal platformlar üzerinde reklam vermeniz gerekmektedir. Bu konuda daha ayrıntılı bilgiler verebilirim. Her hangi bir sorunuz olursa pm olarak ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler İyi çalışmalar.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
hocam açıkçası site görüntüsü benim çok hoşuma gitmedi, umarım başarılı olursunuz.
AmeBack
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam bence paranızı reklama değil,google'da ön sıralarda olmak için harcamalısınız.Ziyaretçilerinizi ve ürünlerinizi arttırmalısınız.Mesela WmAraci ben Wordpress Teması Aradıkça WmAraci'yı ziyaret ederek tanıdım,üye oldum.Sizinde sitenize aynı ziyaretçi 3-5 kez gelirse,satacak ürünü varsa üye olur ekler.Yani sitenizi forum sitesi olarak düşünebilir ona göre haraket edebilirsiniz.
Ayrıca sitenizin görünüşü benimde hoşuma gitmedi logo değiştirebilir,kategoriler bölümü sola alınabilir.