-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
birkaç arkadaşın yardımıyla ben de bu ay neredeyse bin tl ye yaklaşıcam. Adsense sahibi olduktan sonra hitiniz de iyiyse gayet iyidir adsense, candır. Lakin durduk yere banlandım konuları açıldıkça insan hep şüpheyle kalkıyor her sabah. Bu yüzden kaygılı bir candır:)
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Bende yedi içerik ile aldım
emirxlo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknolojisi ve Bili
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
ben 1 ay bekledim sonunda elfdaily.com alan adına ekledim :D
Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ben Özgün bir makale yazarı olarak Adsense'yi çok beğeniyorum. Büyük kazançlarınız olursa siz adsensenin değil onlar sizin peşinizden koşuyor. Bende yakında bir domain regleyip site işine girişmeyi planlıyorum. Doğru zamanı bekliyorum.
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Siz kabul edildiğiniz anda milyarlar kazanacağınızı mı sanıyorsunuz? Kabul edildiniz diyelim 2 gün sonra adsense kazandırmıyor diye konu açıcaksınız bahse girerim. Yok günlük 0,30 tl yok 0,60 tl nedense hiç kimse çuvaldızı kendine batırmıyor, adsense suçlu oluyor. Garip...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tamam saçmaladığı anlar olmuştur tamamen adaletlidir demiyorum fakat abi Allah için adsense almaya çalışan birçok insanın hayatı boyunca okuyacağı en uzun yazı olabilir ama oturunda şu politikasını bir okuyun yahu !
Ben film sitesin de adsense kullanan da biliyorum ama adam artık bu işin kurdu olmuş yani onun dışında sen 2 e-book satın alarak bu adamlar gibi yapamazsın ki önce herkes gibi legal yoldan dene sonra piyasada piştikçe diğer yollarıda denersin.
Ek Olarak: Tamam saçmaladığı anlar olmuştur tamamen adaletlidir demiyorum fakat abi Allah için adsense almaya çalışan birçok insanın hayatı boyunca okuyacağı en uzun yazı olabilir ama oturunda şu politikasını bir okuyun yahu !
Ben film sitesin de adsense kullanan da biliyorum ama adam artık bu işin kurdu olmuş yani onun dışında sen 2 e-book satın alarak bu adamlar gibi yapamazsın ki önce herkes gibi legal yoldan dene sonra piyasada piştikçe diğer yollarıda denersin.