lostyazilim
tr.link

Dosya İndirme Sorunu

4 Mesajlar 733 Okunma
lstbozum
tr.link

KaHoS KaHoS WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar

Arkadaşlar öncelikle bu işte yeniyim. Belki sizin için kolay ama ben bir türlü bu işin içinden çıkamıyorum.

Aynı isimle dosya yükleyebilmek için dosya yükledikten sonra dosyanın isminin önüne 14 haneli bir sayı geliyor ve öyle kayıt ediliyor. Dosyayı indirdiğimde de dosyanın başında bu 14 haneli sayı çıkıyor. Bu indirme işleminde bu sayıyı nasıl silerim ve sadece dosyanın ismiyle indirme sağlarım.

Yardımlarının için şimdiden teşekkürler.

www.sinifogretmenleri.com
wmaraci
reklam

bitirimci bitirimci WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)
Dosyaya aynı ismi vermek zorundamısın? Upload u hangi ortama yapıyorsun? Aynı isimde dosyaları farklı klasöre korsan aynı dosya iner fakat indirme linki farklı olur.

Ek Olarak: siteadi.com/1klasör/dosya.rar
siteadi.com/2klasor/dosya.rar gibi

KaHoS KaHoS WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Evet dosyaya aynı ismi vermek zorunda kalabiliyorum. Uploadı upload adlı klasöre yapıyorum. Mesela
1. sınıflar hayat bilgisi okul heyecanım tema sonu değerlendirme soruları.rar

adlı dosyam var. Bunun gibi birden fazla dosya var. Ben bu isimle eklediğimde

04012016145106-1-sınıflar-hayat-bilgisi-okul-heyecanım-tema-sonu-değerlendirme-soruları.rar

olarak Upload klasörüne ekliyor. Bir daha aynı dosyayı eklediğimde önünde bulunan 14 haneli rakam değişiyor sadece. Bu dosyayı indir dediğimde dosyanın önüne eklemiş olduğu 14 haneli rakam silinmiyor. İndiğinde de dosyanın ismi

04012016145106-1-sınıflar-hayat-bilgisi-okul-heyecanım-tema-sonu-değerlendirme-soruları.rar

olarak iniyor. Benim istediğim bu önündeki rakamın silinerek sadece dosyanın indiğinde adının gözükmesi.

www.sinifogretmenleri.com

TekilCPM TekilCPM Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 116 / 67
  • Ticaret 2, (%100)
Php bilgim iyi değil ama mantık aynı dosya adı karışmasın diye random atanırlar. Ve random içinde o anki yılda mevcut. Farkettiysen 2016 yazıyor. Kodları kursa random, date gibi terimleri gördüğün zaman doğru yerlerdesin demektir.
Bunu komple bir değişken olarak atayıp dosya ismi ile birleştirilerek. Yani filename den önce bu randomu bulup silmeniz gerek

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al