lostyazilim
tr.link

Türk Telekom’dan 50 TL’lik Google Play Hediyesi

2 Mesajlar 677 Okunma
acebozum
tr.link

sospas sospas www.mustafasevinc.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Sales and Technical Manager
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 1292
  • Beğeniler 356 / 550
  • Ticaret 37, (%100)
Türk *******’un ilk akıllı telefonu olma özelliğini taşıyan TT175, uygun fiyatı ve yüksek performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

TT175’in daha fazla kullanıcıya ulaşması için çeşitli kampanyalar düzenleyen Türk *******’un, 50 TL’lik Google Play Store hediyesi de hayli ilgi çekmişti.

İlk kullanımda, 50 TL hediye!

Türk ******* TT175’i 1-31 Aralık tarihleri arasında kampanyalı olarak satın alan Avea müşterileri, 4 – 31 Ocak tarihleri arasında Avea Mobil Ödeme ile Google Play Store’dan yapacakları ilk alışverişte, 50 TL’lik ücretsiz kullanım hakkına sahip olacaklar.

Tek sefere mahsus olarak kullanıcılara tanımlanacak olan 50 TL’lik ücretsiz kullanım hakkı, başka bir satın alımda kullanılamayacak. Basitçe örneklemek gerekirse, Google Play Store’dan kampanya dahilinde 2TL’lik bir ürün alsanız da, 50TL’lik bir ürün alsanız da, tanımlanmış hakkınızı kullanmış olacaksınız.

Tekrardan dip not olarak belirtelim. Türk ******* tarafından tanımlanan 50TL’lik Google Play Store hediyesini 31 Ocak’a kadar kullanmanız gerekiyor.

:: Türk *******'un 50 TL'lik Google Play Store hediyesinden faydalandınız mı?

KAYNAK : http://shiftdelete.net/turk-*******dan-50tllik-google-play-hediyesi-67370

elektronikssl
webimgo

ovelibudak ovelibudak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ------
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 384 / 265
  • Ticaret 2, (%100)
Bir tek bana mı çocukça geliyor şu kampanyalar merak ediyorum. :)
Basit bir tümceyle "O 50 lirayı telefonun parasından alıyorlar." demeye gerek bile yok diyorum.
sospas

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al