-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Veritabanına tıkla, tabloların gözüktüğü ekran çıkması lazım. Tabloların karşısında kaldır yazar zaten.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Nakliyat
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
o eklenti kurulu idi ben sadece Optimize database tables özelliğini kullanıyordum.
yukardaki resimde gösterdiğim parçacıkları kaldırması için seçeneklerden hangisi yapıyor acaba deneme yaptım olmadı.
Remove all Post revisions
Remove all auto draft posts
Clean marked Spam comments
Clean Unapproved comments
Optimize database tables
http
cokkisiselbisey
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
optimize databeseyi kullanabılırsın dıger seceneklerıde kullanabılırsın translate ıle bak turkcelerıne bu arada clean Options ıle de yıne artık eklentı pıslıklerını temızleyebılırsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazar
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar daha önce dwqa soru cevap eklentisini kurmuştum. sonra bunu kaldırdım. Veritabanında qa_ ile başlayan tablolar var sanırım bu tablolar bu eklentinin kalıntıları. Ama emin olamıyorum. İstediğim şey şu: aktif eklentilerim arasında olmayan eskiden kurulu eklentilerin tablolarını bulup silecek bir eklenti. bakacak arayacak bu tablolar kullanılmıyor diyecek ve silecek.
var mı böyle bir şey? yukarıda bahsedilen eklenti işimizi görür mü? Zira veritabanım zaten optimize edilmiş durumda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Otomotiv
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeşim veritabanında kalıntılar hala var. Misal w3 total cache kurup silmiştim. Şimdi bakıyorum wp_options da hala parçacıkları var :@ sen nasıl sildin acaba?