lostyazilim

Sorularla SEO sizce nasıl

3 Mesajlar 697 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

GuestLion GuestLion WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 340 / 340
  • Ticaret 39, (%100)
Merhaba;

Reklam olarak algılanmasını istemiyorum zira wmaracına yeterince reklam veriyorum :)

Ancak 12h.org ile ilgili fikirlerinize ve görüşlerinize ihtiyacım olduğundan soruyorum. Sizce site içeriği nasıl? Bir webmaster olarak hangi konu veya konuları görmek istersiniz?

Fikirlerinize değer verdiğimden soruyorum. Bu sorunun tamda sorulacak yerin burası olduğuna inandığımdan olumlu olumsuz öneri ve eleştirileriniz bekliyorum.

Saygılar

wmaraci
reklam

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
Reklam engelleyici kullandığımdan sanırım siteyi de, reklam verildiğini de ilk defa duydum.
Başlıklar genel olarak kendi içinde sıralamada iyi yerlerde ama soru - cevap siteleri için çok olumlu fikirlerim yok. Ekstra bir bilgi sunuyor olsa belki takip edilebilir ama çoğu başlık giriş seviyesine yönelik. Zaten ekspert seviyede bilgiyi de kimse kimseye sunmaz internette. O yüzden seo siteleri genel manada kelime oyunundan başka birşey değil.
Yurt dışında da genelde bu tip bilgi içerikli seo sitelerinde, bu soru cevap şablonunu kullanan majör site görmedim açıkçası.
Blog sayfanız var mı bilmiyorum ama bu bilgileri blog entegreli olarak sunsanız ve biraz da test başlıklara sahip olsanız (mesela bir domaini sadece deneme amaçlı seo taktikleri için kullanıp, geri dönüşleri yazmak ya da sıfırdan bir sitede yine okuyucudan gelen fikirlere göre o sitedeki dönüşleri belirtseniz) hem blog bu işe daha müsait olduğundan hem de genelde bu tip siteler Türkiye'de çok az olduğundan daha zamanı doğru kullanabilirsiniz.
Özetle yarın bu site otoriter bir seo sitesine dönüşür mü diye bakınca bana kullandığınız şablondan ötürü öyle olacak izlenimi vermiyor.
Kolay gelsin.
GuestLion

kişi bu mesajı beğendi.

bcdurgun bcdurgun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ögrenci (Lisans)
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 1, (%100)
türkçeleşmesi gereken çok yer var.
GuestLion

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al