-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
G** Z**
-
-
-
Ticaret
54, (%96)
Merhabalar. Aylardır paypal bozum yapmaktayım. Forum dışı biri 2 parça halinde yaklaşık 450 TL paypal bozumu yaptırdı. Paypal adı ile banka hesap adı aynı. Dünde yetkisiz işlem olduğunu bildirerek paypala şikayette bulundu. Bende geri bildirim olarak paypal bakiyesini banka hesabından geri gönderdiğimi söyleyerek dekontları koydum.
Şuan paypal bakiyem -400'lerde. Bi de şöyle bir durumda var. Vaka açılmadan önce ben paypal hesabımdan, banka hesabıma transferi başlatmıştım.
1. sorum; Paypal hesabımdan banka hesabıma aktardığım para bana ulaşmadan iptal edilir mi?
2. sorum; Bu vakayı karşı tarafın kazanma ihtimali nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
Hesap eksiye dustuyse banka hesabiniza gecer odeme, yetkisiz islem baslattiysa ve dekont gonderdiyseniz yarin gun icerisinde vaka tamamlanir ve magduriyetiniz giderilir eksi bakiyeniz duzelir
1 kişi bu mesajı beğendi.
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
rws
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
kimyager
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
1- iptal edilir
2-fatura kargo belgesi yoksa karşı taraf kazanır
1 kişi bu mesajı beğendi.
wordpress-html-css-web işleri yapılır
rws
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
kimyager
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
başıma geldi
edit:bir haftaya sonucu öğrenmiş olursunuz
wordpress-html-css-web işleri yapılır
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Hemen söylim üstüne soguk su iç bankaya tranfer edilen tutar iptal edilir ve karşı tarafa ödenir paypal kadar gereksiz bir şirket daha görmedim hep suçlulardan yana tavır sergiliyor aynı olayı defalarca yaşadım senin gibi çok dekont gönderdim ama bir işe yaramadı boşuna zaman harcıcaksın ama umarım alırsın ama sanmıyorum alıcağını açık ve net olarak söylüyorum - bakiyeyide paypal senden alıcak vermezsen hukuk yolu görünücek sana.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
G** Z**
-
-
-
Ticaret
54, (%96)
Bi seferde bende olmuştu bu durum ancak itirazı yapan bendim ve itirazı yanlış kişiye yapmıştım. 2 kişiye aynı tutarda para gönderdiğim için kişileri karıştırmıştım ancak sonunda karşı taraf kazanmıştı
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Yetkisiz işlem olmadığını tespit ederse sen kazanırsın ama birde şöyle bişey var sizin bilmediğiniz bu şahıs parayı bir başkasından almış ve oda size göndermişse 3. şahıs itirazda bulunursa yine sizden alıyor parayı 2. şahıs size gönderdiği için böyle bir durumlada karşı karşıya olabilirsin şahsen yaşadım bunu.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Bankaya gönderilen transfer tamamlanmadıysa iptal edilir.
Paypal böyle durumlarda hep müşteriden yana sizin dekont göndermeniz pek bir işe yaramıyor. Ayrıca karşı taraf bildirimde bulunmuş olmaya bilir. Hesabı kısıtlanmış da olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
pp kadar rezalet bir sistem yok. olabildiğince uzak durun bu siteden. btc ile ödeme alın onun yerine.
ozergul.net/com