-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Wordpress haber sitemde seo by yoast kullanıyorum. ve otomatik facebook paylaşım eklentisi de kullanıyorum. seodan og:image için open graph metalarını ayarladım. her yazımda da eksiksiz ve doğru olarak görünüyor kaynakta. fakat facebookta paylaşılan haber konularımda alakasız fotograflar cıkıyor. facebook app kısmı da sorunsuz şekilde siteye tanıtılmıs durumda. ne yaptıysam dogru fotografları paylaştıramadım. facebook debug'dan baktıgımda da og:image sorunsuz oldugu görünüyor. sorun nedir lütfen yardımcı olur musunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Bana kalırsa Facebook'ta yazılarını elle paylaş. Hem daha iyi bir manşet fotoğrafı koyma şansın da olur ilgi çekmesi için daha verimli olur senin için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci/İnşaat Müh.
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Butondan paylaştığım zaman sorunsuz paylaşıyor, konuya ait resimleri paylaşıyor fakat ben de arkadaşın yaptığı gibi el ile paylaşıyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Jetpack kullanarak otomatik paylaşyıgımda tüm fotograflar dogru fakat baska eklenti kullandıgımda saçma sapan resimler geliyor. Bu bir inat oldu ama beceremedim. düşünceleriniz için sağolun, bence de etkili olan sizin dediğiniz tabiki. fakat bununda bir cözümü olmalı dimi. ustalardan destek bekliyorum
buduncu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%75)
all in seo nun social meta özelliğiyle yapabilirsiniz. tabi en iyisi facebookdan elle ayarlamak. çünkü resimler büyük gözükmüyor.
yucell
Adli Bilişim Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster & Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
all in one seo da kurulu ve ayarları yapılmamıs ise bu problemi gormeniz olasıdır.