-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
en iyi para warez de dönüyor zaten :D
http://www.bloggerhocam.com/
TekilCPM
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende sizin gibi düşünmüştüm. Bir fark koyacaktım orta ve koydumda. İçeriklerim uploadım tamamen özgün ve sağlam idi. Yasal olarak problem yaşayacağını sanmıyorum.
Ancak bu işin Dini yönü düşünülmek zorunda. Ben 4000-5000 hiti gören sitemi temizledim arındırdım. O zamanlar bilmiyorduk tabi kul hakkı nedir ? Kendimi kandırıyordum. Hem onlarında reklamını yapmış oluyorum diye. Meğer birileri kulağıma fısıldıyormuş bu cümleleri. Ben hiç bulaşma derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret-Ürün Yönetim-Fotoğra
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi warezden üretim toplumuna kadar bağlayıp nutuk çekerdim ama ondan daha önemlisi hak var. Hocam sen öte tarafta vereceğin hakları düşün. Getirisi çok olabilir ama götürüsü çok. İyi düşün vicdanını dinle.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.mevsimbahar.com
zeza
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çok yazık.. Cevap yazan arkadaşların %80 warezi iyi birşey gibi göstermiş.
Siz sıradan web kullanıcısı değilsiniz arkadaşlar . Webmaster forumunda olduğunuza göre az çok interneti sadece kullanmıyor aynı zamanda geliştirmek için birşeyler yapıyorsunuz. Emek hırsızlığı denen şeyi en iyi sizlerin biliyor olması gerekiyor.
Konu sahibinin sorusuna gelince din ve hukuku bir tarafa bırakıp vicdanına göre hareket etmen öneririm. Warez sitelere adsense onay vermiyor. Alternatif reklam şirketlerininde hali ortada.
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi getirisinden çok götürüsü olacaktır.
Warez siteye vereceğiniz emeği yabancı site açıp ona vermenizi tavsiye ederim. Hem gelirin yüksek olacaktır hemde senden birşeyler götürmeyecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Adamlar o programları yapmak için ömrünü harcıyorlar eğitimler, diller ve emekler harcıyorlar. Hiç bir şey yokmuş gibi upload edin kullanın :)
Oh ne güzel bir kaç yıla yeni çıkacak program bulamazsınız bu gidişle..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Warez Bazı Programlarda Gerçekten Gerekiyor Ve Farklı Bir Proje Olursa Kesin tutucaktır.
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Sizin yaptığınız program çalınınca hoşunuza gider mi ? Dini açıdan sakıncalı çaldığınız ürünleri ücretsiz dağıtıyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
S** I**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
warezde açık olabilir yayınlıyan kişi içinde açık bir sql inject bırakmış veya başka birşey yapmış olabilir iyice kontrol ettikten sonra bence kullan iyi forumlar.