-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar 2 gün önce etkinlik sitesi ile ilgili fikirlerinizi almıştım bu sefer yeni aldığım rehberankara için görüşlerinize ihtiyacım var
Merhaba arkadaşlar elimde rehberankara* com domaini var. Bu domaine portal teması alıp ankara etkinlikleri, haberleri, firma rehberi gibi bir proje düşünüyorum sizce ne yapılabilir?
Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Aslına bakarsanız detaylı kategorilere göre ayrılmış güzel bir firma rehberi olabilir. Örnek vermek gerekirse Oteller, restoranlar, cafeler, barlar, sinemalar vb.. şekilde oldukça detaylandırabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Turistik rehber olabilir, firma tanıtım rehberi olabilir vb.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bence ankaranin gezilebilecek yerleri tarihi vb seyler yaparsaniz bi cok turizim firmalarinida arayarak guzel paralar alabilir birde adsense alirsaniz degmeymeyin keyfinize
2 kişi bu mesajı beğendi.
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar safir rehber teması hoşuma gitti gerçi diğer temalardan pahalı ama
Demo :
http://demo.safirtema.com/rehber/Portal site olarakta araştırmalara devam ediyorum bu arada firma rehberine firmaların eklenmesini nasıl sağlarım?
Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj
BiELOF
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Makine Modelcisi
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
İlk önce kendin beleş olarak ekleyeceksin.
Siten tutulacak, hit çekecek ve dikkat çekici hale geldiğinde isim yaptığın zaman zaten seni bulurlar.
Sitene pek reklam vermeyecek olan büyük kurumsal firma siteleri eklersin, birde cidden küçük olan siteleri eklersin.
Sonuçta zaten reklam vermeyecek olan büyük, reklam nedir bihaber olan küçük işletmeleri bedava yayınlamış olsan bile işin kaymağı orta tabaka :)
Beğendiğim safir rehber temasını aslında 3-4 küçük işlemle mükemmel hale getirirlirdi. Fakat tema yapımcısı isteklerim nedeniyle belkide çekindi. Ha sıfır yazıcak ha yeniden düzenliyecek aynı iş geldi. Kestirip attı. Yoğunuz. :D
Temada ne gibi değişiklikler yapılmalı düşünüyorsanız özel mesaj atmanız yeterli.
1 kişi bu mesajı beğendi.