-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1.5 sene önce bir film sitesi açmaya karar vermiştim fakat bazı nedenlerden dolayı açamamıştım.Öncelikle film domain buldum onu alacağım zaten 1-2 ay içinde bu işe başlayacağım.
Film sitemde
-Tamamen özgün yazılar
-Tarafımca upload edilecek filmler(Filmin bazı noktalarında site ismi geçecek)
vs. gibi şeyleri yapmayı düşünüyorum.
-Açacağımız sitenin domaininde "HD Film İzle" kelimesi geçmektedir.
Sizlere sorum
1)Rakiplerim çok fakat tamamen özgün bir iş ile günlük en az 2k hit çekebilir miyim?(Ayriyetten Android bloğumda reklam vereceğim fakat hiti az )
1)Üstünde site ismi yazmayan filmleri nereden bulabilirim?
2)Filmleri nereye yüklemeliyim?
3)Filmleri daha hızlı upload etmek için ne kullanmalıyım?
4)Sağlam bir film teması önerebilir misiniz ? (Paralı olsun olmasın gücümüz yettiği kadar)
Not: Film çekme botu kullanılmayacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
neflix geldi, 4K 4 ekran aylık 20 TL, 4 kişi aranızda bölüşseniz 5 TL düşüyor kişi başı. Elveda film siteleri :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Neflix'inde bir kullanım kotası var sanırım.Film sitelerinin sonunun geleceğini düşünmüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Full Stack Web Developer
-
-
Ad Soyad
T** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Günlük 2k film sitesi hitiyle aylık 20 lira bile kazanamazsın Resul. Filmleri upload etmeyle falan hiç uğraşma. Emeğine yazık. Sadece popüler filmler ekle, SEO'da alt sayfalara yani filmlere ağırlık ver. Anasayfadan hit alamazsın o kelimede. Popüler 500 tane film eklesen temiz bir siteyle 2k hit gelir zaten. İnsanlar sabahtan akşama kadar Google'da film arıyor. Hitsiz kalmazsın ama düşündüğün hitler sana para kazandırmaz. Naçizane fikrim.
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Öneriniz için teşekkür ederim 2 sene önce sattığım bir Android sitesi vardı 3 ayda günlük 1.5 k hite ulaşmıştım.Aylık 50$ getirisi vardı hatta satmadan önce 75 dolara yükselmişti.Android sitesinden bu kadar kazanıyorsam film sitesinden 2 katını kazanırım diye düşünmüştüm :) Tekrar teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Full Stack Web Developer
-
-
Ad Soyad
T** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Gelecek mobilde, android'te. Bence android sitelere ağırlık ver. Google 2020 yılında Mobil kullanım oranının %70'lere ulaşacağını öngörüyor. Android konusunda bilgiliysen, rahat içerik üretebilirsin. Hem senin için de eğlenceli olur.
Film sitesine Google reklamı koyamazsın. Yerli, yabancı sponsor reklamlar koysan günlük 2k hitle 1 kuruş kazanamazsın. Sabit reklam alayım desen 50k'nın altına kimse reklam vermez. Veren de 50 liradan fazla ödemez çünkü böyle binlerce film sitesi var.
Diğer taraftan bi gün açarsın siteni bakarsın erişim engeli var. TİB kapatmış. Başka bir gün açarsın mailini, avukatın birinden mail gelmiş. Bunlarla her gün karşılaşma ihtimalin var çünkü siten yasal bir site değil. 2k hit için çekilmez. Bana sorarsan günlük 10k için bile çekilmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Resul merhaba, öncelikle film sitesi açmanı tavsiye etmiyorum, hem illegal bir durum söz konusu hemde rekabeti yüksek bir alan, keza kazanacağın gelirde diğer sektörlere göre hit, kar olarak bakılırsa çok az. Sorularına gelecek olursak, isim yazmayan filmleri ve güncel filmleri, film paylaşımı yapan bir çok vip forumda bulabilirsin, indirme ve yüklemenin hızlı olmasını istersen, bu işleri internet hızı yüksek sunucular ile sağlaman gerekiyor.
Arkadaşında dediği üzere 2 k hit ile film sitesi para kazanamaz, gelir elde etmek için en azından günlük 10 k hitinin olması gerek. Özgün yazı yazma potansiyelin varsa ve böyle plan ve programla işe başlayacaksan film kategorisi yerine farklı bir kategoriye yönelmeni tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
@hairmed
Anladım hocam uzun uzun ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.Android sitem var 1 sene önce 600-700 hit sağlıyodum fakat 1 sene ilgilenemedim yeni yeni devam ediyorum.Şuan 150 kişi giriyor.
Şöyle bir şeyde var android sitem warez yani ücretsiz android oyunlarını paylaşıyorum.Buda yasal değil :) Bu film projem hakkında biraz daha düşünmem gerek sanırım :)
@AlfaOis
Anladım hocam öneriniz için teşekkür ederim film projemi şuanlık rafa kaldıracağım :)
Mordat
Engelsiz Bir Hayat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Milli Sporcu
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Türkiye kaç milyon insan var her türlü tutar eğer istikrarlı olur isen.
Altyazı gömme
Logo gömme
Encode
Upload
Bu işlemlerde iyi olmalısın. Salam bir program ( Gom video Converter ) lisans alip kullanmalısın. Kendine en az 3 alternatif site belirlemelisin. Tavsiyem Ok, Mail ve Vk tabi silinme illaki olacak filmlerde tekrar yükleme yapmalısınız. Güncel film takibi yani 2016 filmleri ile başlayıp en çok izlenen filmleri araştırarak devam edeceksiniz. Bunun yanı síra indirme linkide sunmanızı tavsiye ederim.
Kazanç Nasıl Olur
10K izleyici kitlesine ulaşirsan filmler izlendikçe para kazana bilirsin. Filmler indirildikçe kazana bilirsin. Her 3 saate bir açılan Popunder reklam ile kazana bilirsin. Bireysel reklam alarak kazana bilirsin.
Film sektöründe Bilinmeyen
Adsense almış gidiyor ama bazı insanlar makale yazamaz örnek ben :) Bu yüzden film vb sektöre koşarlar. Salam bir ekibin olmadan tek bir cacık yapamazsın emin ol sıkılırsın. En az 3 en fazla 5 pro ekip arkadaşın olması gerekir. Fim sektöründe para gani Adsense 1 sistem ama Film sektöründe 3 ve katları ile kazanç sistemini adsense kadar yükselte bilirsin.
NOT: Bunlar tamamen kişisel görüş ve tecrubelerimdir. Film vb sektörler için yazıyorum. Kararı sen vereceksin. Benden tiyo bukadar. :) Projende başarılar.
Engel Sizsiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Teşekkür ederim hocam şuanlık rafa kaldırdım fakat ileride açmayı düşünürsem yazdıklarını dikkate alacağım :)