-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Öncelikle iyi forumlar herkese.Direkt konuya girmek istiyorum.19 yaşındayım ve elimde 45-50 bin lira arası bir para var.Bu para ile neler yapılabilir ? Bir dükkan fikri veya internetten güzel para kazanabileceğim bir para olabilir.Sizin de fikirlerinizi bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum cevaplar için :)
Onvr
# Root
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
AR
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu konudan forumda yüzlerce konu var onları inceleyiniz, forum bu konularla çöp olmasın.
Diyelim ki o kadar paranız var internette riske atmayın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Fikriniz yoksa baltalama da yapmayın rica ediyorum,sadece FİKRİ olan yazsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
@arslanturk0687 cevabın için teşekkür ederim öncelikle.Babamın mahkeme işi vardı yaklaşık 1-1.5 senedir,o sonuçlandı haklı bulunduk.Babam da o parayı senin işin için kullanalım diyerekten bankaya attı.Garanti is olursa daha iyi olur bence,dövize nazaran.Tekrardan teşekkür ediyorum bazıları gibi baltalamadığın için :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Var.
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Baltalayacak bir durum yok. Her konu farklıdır. Herkesin kendine ait konusu olabilir diye düşünüyorum. Onlar sadece önceden açılmış konudan devam et dedi; yalnız o konular farklı kişilerin amaçlarına isabet ediyor. Bu da senin konun. Başkasının konusunu devam ettirmek benlik bir durum değil. Fikrim olur yazarım. O kadar. Paranı ilerde araba almak için, düğün masrafı vs. için kullan. Yatırım yapma. Biriktir sadece derim. Baban ne yapman gerektiğini bizden daha iyi bilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Eyvallah,iyi forumlar kardeşim.
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne bildiğine göre değişir. İnternette para kazanayım derken çok güzel batılır benden söylemesi. En güzeli ve güvenlisi kazancı olan bir kaç site alıp bir ekiple birlikte üzerine bir şeyler koyarak devam etmektir.