-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
cevabi kendin vermissin hocam ( Ve ciddi sitelerden de tanıtım yazıları yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor.) bunun icin beklemenizi tavsiye ederdim makaleyide 4-5-6-7 gibi cikartmani oneririm kademeli sekilde
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Elbette daha iyi yorumlar gelecektir konuyla ilgili ama benim nacizane fikrim 2 ayın çok da fazla olmadığı. Takipteyim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
pazarlama
-
-
Ad Soyad
Ö** U**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Öncelikle Kolay gelsin, güzel bir site ( eskiden benimde vardı sağlık portalım )
Ben bu işlerden çok fazla anlamam ama birkaç tavsiyem olabilir.
1- Şu aralar alexa dalgalanması ve index sorunları herkeste var google algoritma değişikliğinden kaynaklı olduğunu umuyorum. Penguen güncellemesi
2- indexlerinize baktığımda görsel insexinizin birhayli fazlalığını görüyorum bu enteresan geldi yazılar daha hızlı indexlenir. Search console ayarlarınıza göz atın
3- Daha yeni bir site çok fazla tanıtım yazısı veya backlink olayına girmeyin girseniz bile hemen pinglemeyin ters tepebilir. google doğal yollardan görsün
3- Bir anda yüzlerce hit beklemeyin sabır sabır sabır
4- Temanıza bayıldım
5- Endikasyon içeren yazıların yazılması sağlık bakanlığınca yasaklandı sizi sıkıntıya sokabilir ( sitemi bu yüzden kapattım)
6- Yardımcı olabileceğim noktalar olursa yazabilirsiniz . (Bu arada sitenizin başlığı çok uzun onu kısaltın seo puanınızı düşürüyor)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ra Dijital
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
oncelajansla calisiyorsan tamamdir isinde iyidiye duydum birden yuklenip spam'a dusurmez sizi aciklamanizda tanitim yazilari yapildi yapiliyor dediginizde hergun yapiyormus gibi bi durum hissettim oyuzden oyle dedim :) googlewebmasteri kontrol ettinizmi hocam manuel islem varmi birde son olarak sitenin gecmisi varmiydi yani domainin ? bunun disinda bekliceksiniz tanitimdan ziyade adwords alabilirsiniz butcenizi zorlamassa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Mesela hocam, 220 özgün içeriğiniz var doğru mu ? Yazılarınızın hepsi google indexi almış durumda mı ? Sanmıyorum. Zamanla oturacaktır siteniz ve indexleriniz. Bilmiyorum ben mi yanılıyorum ama 2 ay gerçekten kısa bir süre gibi geldi bana. Şöyle düşünebilirsiniz bu durumu. İçeriği özgün, düzenli yayınları yapılmış, seo ayarları tam olan her site iki ayda hızlıca yükselmeli mi ? O zaman çok açık bir formülü olmuş oluyor bu işin. Dediğim gibi bu benim kendi nacizane fikrim. Biraz daha, belki bir 2 ay daha bekledikten sonra daha güzel şeyler görebileceksiniz diye düşünüyorum.
Bu arada siteniz benim için tamam, gayet hoş ve güzel.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
pazarlama
-
-
Ad Soyad
Ö** U**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
En güzel tavsiyeyi arkadaşlar yapmış, En önemlisi özgün yazı girmek. Günde 3 yazı bile yeter 2 aylık site için ama her gün girin. Sağlam temeller üzerine kurulan siteler daha çok başarılı oluyor. Siz de istikrarlı olursanız çok değil 1 sende çok fazla hit alırsınız. En fazla hit alan sitelerdir sağlık siteleri.
Son bir tavsiyem :
Sitede yer alan yazı, resim ve haberler izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
yazısı yerine
Sitedeki bilgiler sadece bilgi vermek amaçlıdır. Doktor tavsiyesi yerine geçmez vss. gibi bir yazı koyun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ra Dijital