-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sitelerimin ikisini birleştirmek istiyorum. Birinde 400 post var diğerinde ise 2000+ post var. Ben büyük siteyi küçük siteyle birleştirmek istiyorum. Dışa aktar özelliğini kullandığımda yükleme aracı ile yüklerken yarım kalıyor.
Ek Olarak: Güncel sorun....
Arkadaşlar siteleri kurduğum bir başka wordpress sitede birleştirdim. Birleştirirkende içeriklerin hepsinde geçen url adreslerini çalışacak ana domaine çevirdim. Resimleri çalışacak ana site dizininde birleştirdim. Resimlerde deneme sitesinde geliyor. Herşey tamam gibi
Aynı sunucuda olan deneme sitesinin databese bilgilerini ana siteye girdiğimde kurulum sayfası geliyor. Nerede yanlış yapıyorum, ne yapmam gerekir arkadaşlar.
Ek Olarak: Güncel yardım lütfen
TekUmut
Kişiye Özel Karikatür
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
kullandığınız yazılım nedir acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
ikiside wordpress tek tek aktarmak zulüm olacak gibi. hani 400 post aktarılır büyük siteye ama ben küçük siteyi çalıştırmak istiyorum. Böyle yapıp phpmyadminden url değişir mi?
Kategorileri tek tek aktarayım dedim yine o yazı var bu zaten var diyor.
Ek Olarak: Güncel sorun....
Arkadaşlar siteleri kurduğum bir başka wordpress sitede birleştirdim. Birleştirirkende içeriklerin hepsinde geçen url adreslerini çalışacak ana domaine çevirdim. Resimleri çalışacak ana site dizininde birleştirdim. Resimlerde deneme sitesinde geliyor. Herşey tamam gibi
Aynı sunucuda olan deneme sitesinin databese bilgilerini ana siteye girdiğimde kurulum sayfası geliyor. Nerede yanlış yapıyorum, ne yapmam gerekir arkadaşlar.
Ek Olarak: Güncel yardım lütfen