lostyazilim

iki siteyi nasıl birleştirebilirim?

3 Mesajlar 535 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

RadiKaL RadiKaL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Çiftçi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 281 / 398
  • Ticaret 8, (%100)
Sitelerimin ikisini birleştirmek istiyorum. Birinde 400 post var diğerinde ise 2000+ post var. Ben büyük siteyi küçük siteyle birleştirmek istiyorum. Dışa aktar özelliğini kullandığımda yükleme aracı ile yüklerken yarım kalıyor.

Ek Olarak: Güncel sorun....

Arkadaşlar siteleri kurduğum bir başka wordpress sitede birleştirdim. Birleştirirkende içeriklerin hepsinde geçen url adreslerini çalışacak ana domaine çevirdim. Resimleri çalışacak ana site dizininde birleştirdim. Resimlerde deneme sitesinde geliyor. Herşey tamam gibi

Aynı sunucuda olan deneme sitesinin databese bilgilerini ana siteye girdiğimde kurulum sayfası geliyor. Nerede yanlış yapıyorum, ne yapmam gerekir arkadaşlar.

Ek Olarak: Güncel yardım lütfen

wmaraci
reklam

TekUmut TekUmut Kişiye Özel Karikatür Kullanıcı
  • Üyelik 20.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Graphic Designer
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad U** T**
  • Mesajlar 243
  • Beğeniler 70 / 70
  • Ticaret 15, (%100)
kullandığınız yazılım nedir acaba ?

RadiKaL RadiKaL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Çiftçi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 281 / 398
  • Ticaret 8, (%100)
ikiside wordpress tek tek aktarmak zulüm olacak gibi. hani 400 post aktarılır büyük siteye ama ben küçük siteyi çalıştırmak istiyorum. Böyle yapıp phpmyadminden url değişir mi?

Kategorileri tek tek aktarayım dedim yine o yazı var bu zaten var diyor.

Ek Olarak: Güncel sorun....

Arkadaşlar siteleri kurduğum bir başka wordpress sitede birleştirdim. Birleştirirkende içeriklerin hepsinde geçen url adreslerini çalışacak ana domaine çevirdim. Resimleri çalışacak ana site dizininde birleştirdim. Resimlerde deneme sitesinde geliyor. Herşey tamam gibi

Aynı sunucuda olan deneme sitesinin databese bilgilerini ana siteye girdiğimde kurulum sayfası geliyor. Nerede yanlış yapıyorum, ne yapmam gerekir arkadaşlar.

Ek Olarak: Güncel yardım lütfen

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al