-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen.
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
sitem googlda en üst sıradayken sonradan ortaya çıkan bir rakip alt sıraya yerleşti daha sonra ddos attact lar yaparak kendini üst sıraya çıkarmaya başladı fakat ben daha eski olduğum için ara ara yerime geri geçiyorum bu arkadaşlar sn demeden saldırıya başlıyor, bir yandan kendilerine organik hit yolluyorlar bir yandan da bana ddos attackt yapıyorlar başka türlü imkanı yok 1 yıl bile olmayan sitenin en gerilerden en üste yerleşmesi.
nasıl iş bu arkadaşlar bir yazılım mı var googlda sitem ilk sıraya yerleştiginde otomatik saldırı yapacak ?
ovh dan ddos pro korumalı server aldıom bir nebze rahatlamıştı ama üste fazla kalamıyorum herhalükarda geri düşüyorum.
Caesar
ich bin /root
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Piskolojik etkilenmişsin sen.
>/dev/null 2>&1
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen.
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
pskolojiyle ilgisi yok kardeş üst sıraya geldiğimde 8 çekirdek sunucu load uçuyor site göçüyor online kullanıcı sayısı 200 bile değil. saldırı var yani kesin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Ddos tan korunmanız için makinenizi ayarlayabilirim. İmzamdaki konudan ulaşabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen.
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
tural kardeş sunucuyu sana taşıyacaktım ilk sağolasın kurdun sunucuyu verdin ama site neredeyse 24 saatten fazla ulaşılamadı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hocam clouda başvurun , 5 sn olayını aktif edin oradan . Botnetin önüne geçmek basit bir işlem değil .
Tamamen güncel ve özgün PR5 forum sitesinden link çıkışı için pm
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
IT Administrator
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
OVH kullanıyorsanız TCP saldırı almanız yüksek TCP koruma sağlamaıyorlar bildiğim kadarıyla loadblance sistemi satın alabilirseniz işinizi rahatlatacaktır azda olsa veya cloudflare üzerine 2-3 cdn sistemi kurup deneyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen.
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ovh de kendin firewall kuralları belirleyebiliyorsun tcp bağlantıları kapatsam tamamen olmaz mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
IT Administrator
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
TCP portlarını kapatmanız erişimi kesecektir bunun yerine belirli bağlantıdan sonra ip adresini tek bağlantıya indirip çoğulları cevapsız bırakır eğer limitleme yapabiliyorsanız denemenizde fayda var.