-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
merhaba arkadaşlar adsense bana böyle bir mesaj atmış durumu nasıl düzeltebilirim acaba....
AdSense başvurunuzun durumu
Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu incelerken, hesap bilgilerinizin yakın zamanda onaylanan ve st....xxx@gmail.com ile ilişkili bir AdSense hesabıyla eşleştiğini fark ettik.
AdSense Program Politikalarımız birden fazla hesaba izin vermediğinden, yeni başvurunuzu şu anda kabul edemiyoruz.
st...xxx@gmail.com adresini kullanarak onaylanmış hesabınıza erişemiyorsanız, lütfen giriş sorun gidericimizdeki adımları izleyin. Bu işlemle hesabınıza yeniden erişim elde edememeniz durumunda, bizimle iletişime geçmenize olanak veren bir seçenek sunulmuştur. Bizimle iletişime geçtiğinizde, istediğiniz giriş e-postasıyla hesabınıza erişebilmeniz için birlikte çalışırız.
Birden fazla AdSense hesabına ihtiyacınız varsa, birden fazla başvuru gönderme hakkında yardım almak için lütfen bu yardım makalesine bakın.
em....xxxx@gmail.com e-posta adresini onaylanmış hesabınıza eklemek istiyorsanız, bu adımları izleyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
başka bir mail adresi ile adsense açmışsınız o söylenilen hesapla girip adsenseyi iptal edebilirsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
pazarlama
-
-
Ad Soyad
Ö** U**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
aynen başka bir hesapla da başvuru yaptıysanız aynı siteye çakışmıştır. Diğer hesabı iptal edin bu hesaptan tekrar başvuru yapın
Ra Dijital
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
ben o hesabı iptal etmek için başvurmuştum hatta mailde geldi ama yinede görünmüş sistemde şimdi bir daha deneyeyim inş olur, teşekkür arkadaşlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
pazarlama
-
-
Ad Soyad
Ö** U**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hesap iptali hemen olur. ama dikkat etmeniz gerek iptal başvurusundan sonra mail kutunuza onay için bir mail gelecek ona tıklamazsanız iptal gerçekleşmez
Ra Dijital
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
hocam iptal başvurusu yaptım gelen maili de tıkladım, diğer hesapla tekrar başvuracam inş olur bu defa, çok teşekkürler yardımlarınız için
tolgademo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Okul
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
ayni pcden veya ayni tel onu kullanmsiin 2 mail adresindede hocam ondan google seni yakalamiş 2 adsensede cop oldu bende demesi yapicak bisey yok
nea
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynı sorun bugun benım başıma geldi alakasız şekilde başka arkadasımın gmail hesabı ile ilişkilendirilmiş anlam veremedım kapatın sonra yenıden başvurun dedi çocucugun gmail girdim adsense daha ön sözleşme kabul edilmemiş hesabında :S
www.popilistmedya.com | Boş Yaşama
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
malesef kardeş aynı ıp den giriş yapılması yeterli sanırım, bende yeniden başvurdum bakalım ne çıkacak, sizede geçmiş olsun bu arada