lostyazilim
tr.link

Php Öğrenmek için Yardımlarınızı Bekliyorum(ÖNERİ)

17 Mesajlar 2.182 Okunma
acebozum
tr.link

tetro tetro WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 62 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar.

Ben Eylül ayında üniversiteye başlayacağım ve bilgisayar programcılığı 2 yıllık bir bölüm şuan evde boş bir şekilde oturuyorum ve bunu değerlendirip öğrenmek istiyorum. Bunun yanında kendi web site arayüzümü tasarlayıp kodlara dökmek içinde ps öğrenmek istiyorum bütün gün evde boş bir şekilde oturuyorum ve ikisini'de öğrenmek istiyorum bana yardımcı olabilecek şöyle git şunu takip et şu siteyi takip et şu adamın videolarını izle falan dediğiniz var mı web programcılığı bölümü mezunuyum fakat hiç bir şey öğretmiyorlar haliyle bende durum olmadığı içinde tekrar ve kendimi geliştirme mevzusu olmadı. Yardımcı olur iseniz sayenizde kendi web sitemi tasarlayıp yapmak istiyorum gerçekten bu benim bir hayalim ve 2 yıllık okulumu uzatıp mühendisliğe uzatacağım inşallah hedeflerime ulaşırım teşekkürler iyi günler yardımlarınızı bekliyorum :)

elektronikssl
webimgo

Csulu Csulu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Adwords And Adsense
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 14 / 79
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba;

Sadece php demişsin html , css ,js biliyor musun eğer bilmiyorsan yada az buçuk biliyorsan hemen bunları öğren php en son kısım kaynak olarak w3schools tavsiye ederim bir de youtubede "Kalitelli kanallar" dan ders izlemelsin 5-10 abonesi olanlardan izleme bir şey öğrenemezsin

İyi Çalışmalar
Adenol

aHoruz aHoruz Bilir Kişi Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sınıf Öğretmeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 836
  • Beğeniler 424 / 347
  • Ticaret 23, (%96)
Bas parayı adam gibi bir kursa git. İnternetten makale okuyup video izleyerek ne kendini ne de vaktini heba etme. Yazılım işini dağınık, bölük pörçük öğrenmekle profesyonellerden programlı bir şekilde öğrenmek arasında dağlar kadar fark var. 2 satır html düzenlemeyi öğrenip etrafta senior developer diye gezinenlerden olmak istemiyorsan yapacağın tek şey benim dediğimdir gerisi boş.
EkipNetwork

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 62 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

Csulu adlı üyeden alıntı

Merhaba;

Sadece php demişsin html , css ,js biliyor musun eğer bilmiyorsan yada az buçuk biliyorsan hemen bunları öğren php en son kısım kaynak olarak w3schools tavsiye ederim bir de youtubede "Kalitelli kanallar" dan ders izlemelsin 5-10 abonesi olanlardan izleme bir şey öğrenemezsin

İyi Çalışmalar
Adenol

html,css,js bilmiyorum ve öğrenmem için sağlam kaliteli kanallar biliyor musunuz yardımcı olur musunuz ?

Teşekkürler
Csulu

Ek Olarak:

aHoruz adlı üyeden alıntı

Bas parayı adam gibi bir kursa git. İnternetten makale okuyup video izleyerek ne kendini ne de vaktini heba etme. Yazılım işini dağınık, bölük pörçük öğrenmekle profesyonellerden programlı bir şekilde öğrenmek arasında dağlar kadar fark var. 2 satır html düzenlemeyi öğrenip etrafta senior developer diye gezinenlerden olmak istemiyorsan yapacağın tek şey benim dediğimdir gerisi boş.

Maddi durum el vermiyor yinede teşekkürler @[aHoruz](userid:15909)

wmaraci
wmaraci

Csulu Csulu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Adwords And Adsense
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 14 / 79
  • Ticaret 0, (%0)
aHoruz
Ben 3 yıldır bu işi yapıyorum çok şükür profesyonelim istediğim scripti yazabiliyorum bir tane kursa gitmedim makalelerden internetten öğrendim yetmedi kitaplar aldım azimle çalıştım önüme saçma sapan dersler geldi bazen kafam karıştı daha çok araştırdım doğrusunu öğrendim dediğin şey yanlış ve saçma her kursa giden profesyonel mi oluyor ? adamın içinde azim varsa istek varsa her türlü öğrenir

Ek Olarak: @[Adenol](userid:43271)

Html , Css için kitap almanı tavsiye ederim bu konuda kitaplar çok iyi anlatıyor okuduğun bölümü internetten video izleyerek pekiştirirsin php kısmına geldiğinde Adan Zye PHP kitabını tavsiye ederim kullandım çok güzel bir kitapdır
AzX66

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 62 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Csulu Teşekkürler inşallah istediğimiz olur yardımların için şuanlık teşekkürler :)

FatalRhymeR FatalRhymeR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 140 / 77
  • Ticaret 2, (%100)
hocam bende o bölümü okuyorum bu sene son senem. İlginiz varsa programlama dillerine güzel bir bölüm bu sene dgs ile mühendislik lisans tamamlamayı düşünüyorum inşallah. Dgs ye hazırlanıyorum. İnşallah sizinde gönlünüze göre olur başarılar.

• Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 62 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
FatalRhymeR inşallah istediğimiz olur bende öyle düşünüyorum işte Bol şans bu arada :)
FatalRhymeR

kişi bu mesajı beğendi.

FatalRhymeR FatalRhymeR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 140 / 77
  • Ticaret 2, (%100)
@Adenol sağolun hocam teşekkür ederim

aHoruz aHoruz Bilir Kişi Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sınıf Öğretmeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 836
  • Beğeniler 424 / 347
  • Ticaret 23, (%96)

Csulu adlı üyeden alıntı

aHoruz
Ben 3 yıldır bu işi yapıyorum çok şükür profesyonelim istediğim scripti yazabiliyorum bir tane kursa gitmedim makalelerden internetten öğrendim yetmedi kitaplar aldım azimle çalıştım önüme saçma sapan dersler geldi bazen kafam karıştı daha çok araştırdım doğrusunu öğrendim dediğin şey yanlış ve saçma her kursa giden profesyonel mi oluyor ? adamın içinde azim varsa istek varsa her türlü öğrenir

Ek Olarak: Adenol

Html , Css için kitap almanı tavsiye ederim bu konuda kitaplar çok iyi anlatıyor okuduğun bölümü internetten video izleyerek pekiştirirsin php kısmına geldiğinde Adan Zye PHP kitabını tavsiye ederim kullandım çok güzel bir kitapdır

Her kursa giden profesyonel olur diye bir şey demedim, bu işi düzgün programlı bir şekilde öğrenmesini önerdim. Azimli olursa zaten iyi bir kursla web ortamında 3 yılda öğreneceği şeyleri 6 ayda öğrenir. Profesyonelim demişsin en iyi çalışmalarından bir kaç örnek atabilir misin? Çok merak ettim.
EkipNetwork ekin0011

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al