-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar.
Ben Eylül ayında üniversiteye başlayacağım ve bilgisayar programcılığı 2 yıllık bir bölüm şuan evde boş bir şekilde oturuyorum ve bunu değerlendirip öğrenmek istiyorum. Bunun yanında kendi web site arayüzümü tasarlayıp kodlara dökmek içinde ps öğrenmek istiyorum bütün gün evde boş bir şekilde oturuyorum ve ikisini'de öğrenmek istiyorum bana yardımcı olabilecek şöyle git şunu takip et şu siteyi takip et şu adamın videolarını izle falan dediğiniz var mı web programcılığı bölümü mezunuyum fakat hiç bir şey öğretmiyorlar haliyle bende durum olmadığı içinde tekrar ve kendimi geliştirme mevzusu olmadı. Yardımcı olur iseniz sayenizde kendi web sitemi tasarlayıp yapmak istiyorum gerçekten bu benim bir hayalim ve 2 yıllık okulumu uzatıp mühendisliğe uzatacağım inşallah hedeflerime ulaşırım teşekkürler iyi günler yardımlarınızı bekliyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Bas parayı adam gibi bir kursa git. İnternetten makale okuyup video izleyerek ne kendini ne de vaktini heba etme. Yazılım işini dağınık, bölük pörçük öğrenmekle profesyonellerden programlı bir şekilde öğrenmek arasında dağlar kadar fark var. 2 satır html düzenlemeyi öğrenip etrafta senior developer diye gezinenlerden olmak istemiyorsan yapacağın tek şey benim dediğimdir gerisi boş.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam bende o bölümü okuyorum bu sene son senem. İlginiz varsa programlama dillerine güzel bir bölüm bu sene dgs ile mühendislik lisans tamamlamayı düşünüyorum inşallah. Dgs ye hazırlanıyorum. İnşallah sizinde gönlünüze göre olur başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-