-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Finans Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Ben blogumda eski makalelerimde bazı anahtar kelime güncellemeleri, görsellere alt yazı eklemek ve içerikte bazı paragraflarda bazı değişiklikler yapmak istiyorum.
Bu değişiklikleri sıralamadaki yerimi yükseltmek için yapmayı planlıyorum fakat ters tepme durumu olabilir mi ?
Köklü değişiklikler olmayacak aslında paragraf içerisine rekabeti düşük arama oranı yüksek bir kaç 2li yada 3lü kelime grubu ekleyeceğim sadece.
Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum.
Teşekkürler,
Ek Olarak: ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende şimdi böyle bir konu açıyordum.Konuyu görünce durakladım :) Bir yerde okumuştum.1 kelime değişmek bile Google gözünde kötü izlenim bırakıyormuş.Ancak anlamadığım fullprogramlarindir.com'da sürekli konu güncellemesi yapılıyor.Yani yeni linkler ekleniyor.Ancak Google'da hep ilk sıradalar.Pagerank'ten dolayı mıdır yoksa okuduğum yazı yanlış mı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kesinlikle olumlu etkisi olacaktır :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
İçeriği değiştirirseniz sayfanıza ait tüm özgünlük oranlarıyla oynamış olursunuz. Sayfada değişiklik yapmak faydalı olmakla birlikte bu değişiklik cümle bazında değişim taşımamalıdır. Bunun yerine ek yapabilir veya virgül, strong, yazı tipi değişiklikler yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ş** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Makalelerinizi yoruma açık şekilde yazarsanız gelecek her yorum sitenizin güncelliğini artıracaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
pazarlama
-
-
Ad Soyad
Ö** U**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Yazılan eski makaleler arasına anahtar kelime eklemek, sonradan link bağlantıları sağlamak zararlı olabilir. Fakat konunun ana teması dışına çıkmadan eklemeler yapmanın bir zararı yoktur. Bazı arkadaşların da söylediği gibi her yorum yapıldığında konu zaten güncellenecektir.
Ra Dijital
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Finans Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum, ben tavsiyelerinizi dikkate alarak ufak tefek güncellemeler yapıp takibe alacağım gelişmelerden haberdar ederim ayrıca yorum tarafında biraz sıkıntım var zamanla çözüleceğini düşünüyorum. Yoruma açık derken cevapsız kalacak sorular ve ziyaretçilerin yönlendirmesi gibi mi düşünmek gerekiyor ?