Caesar
ich bin /root
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sağ en üstte Çıkış Yap diye bir buton var onua basıyorsun yapmadan önce domaini reg fee fiyarına sat birisine hostingcinide ara bir daha yokum kapa hostingi de.
Bu sektör sana göre değil kardeşim.
8 kişi bu mesajı beğendi.
>/dev/null 2>&1
SeCe
Seo National
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo - WYO - Google Ceza
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Para harcayacaksin. Ama ben seocuyum diyene degil. 100 kelimesi 0.70 kurusa makale yazanlara degil. Parayi dogru sekilde harcarsaniz karsilik alirsiniz. Ama her seyin ucuzu derseniz ucuz etin yahnisi yavan olur bu zamana kadar bu sebepten basarisiz olunmus olabilir. Hic bir sey olmasa dahi tanitim yazisi ya da backlink icin parca harcanmali. Sosyal aglarin gelistirilmesi icin vs.
Ama dedigim gibi. Dogru zamanda ve dogru yerde.
Parasiz olur mu? Olur neden olmasin. Ama dosgru backlink alan ve tanitim yazisi alakali ve hatri sayili bir siteden alinmis rakipleri nasil gececeksiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Web sektöründe bilginiz yok ise para harcamadan iyi noktalara gelemezsiniz.Yoast ile SEO yapmaktan bahsediyorsunuz sadece Yoast ile olacak şey değil.Bunu araştırıp bilgi edindikten sonra projeye başlayın.Ancak bana kalırsa bu sektöre hiç bulaşmayın salan adını da transfer edin :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Hiç para harcamadığım, sadece 0.99 USD ile domain aldığım siteden kaç bin dolarlar kazandım. Fakat premium domainler aldığım, script ve temalar yaptırdığım sitelerden bir kuruşta kazanamadım.
Para harcadığım siteler becerilerimin dışında bir siteydi diye bir süre sonra ilgilenmedim diye battı gitti, para harcamadığım site ise istediğim severek geliştirdiğim siteydi :) yani para harcaman, yada harcamaman önemli değil. Önemli olan siteyle ilgilenmen, özenerek kullanıcıya içerik sunmandır. Ha hiç para harcamadanda olmuyor, en azından bir domain alman lazım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
SeCe
Seo National
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo - WYO - Google Ceza
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Hic guncel icerik girmedigi halde hic ilgilenilmedigi halde ilk sirada binlerce site var. Bunlar hep guncellik ya da icerik ile olmuyor malesef. Seoda gerekli efendim. Sen istedigin kadar guncel ol icerik gir yetmeyebilir.
sadrazam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
seo önemli ne yazikki zamanında bir web sitesi kurmuştum seo yaptırdım. 1 ay içerik girdim . ondan sonra 1 buçuk senedir 2-2.5 k günlük tekil ziyaretçisi var. siteyi birine satmıştım site benden aldığı gibi duruyor hiç yazı eklememiş aylık ziyaretci sayısı aynı. seo önemli ne yazık ki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Para harcamayın, kendiniz oturun yazın neyi iyi biliyorsanız, bir wordpress aboneligi bile yeter blog acmak için..
Ev araba alıcam bankaya duzenli param yatacak diyorsanız harcamak zorundasınız maalesef.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
İlk önce SEO'nun ne demek olduğunu öğrenin sonra siteyi geliştirmeye çalışın. SEO'nun yoast denen eklentiden ibaret olduğunu mu zannediyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Güvenlik görevlisi
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Valla onu demeyin bunu demeyin ne diyelim kardeşim. Seo mecbur yaptıracaksın. Ve mecbur para harcayacaksın yoksa olduğun yerde sayarsın.