lostyazilim
tr.link

Kişisel Gelişim Hakkında Önerileriniz Nelerdir?

2 Mesajlar 507 Okunma
lstbozum
tr.link

oLcY oLcY Domain Avcısı :) Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Makinist
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 32 / 14
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

Konu başlığını doğru attığımdan emin değilim.Öncelikle onun için sizlerden özür dilerim.

Kendi kişisel gelişimim adına 2-3 alanda kendimi geliştirmek istiyorum.Bunlarla okul eğitimi anlamında bir eğitim almadım.

Almak istediğim eğitimler :

Grafik Tasarım ve Animasyon

Web Programcılığı

Web Tasarımı

Bunları öğrenebilmem için bir araştırma yaptım.Bu eğitimleri bir kursa yazılıp alabilirim.Bir online eğitim seti alarak öğrenebilirim.Yada internette paylaşılan derslerden öğrenebilirim.

Sizlerden şu konuda yardım istiyorum.Bu eğitimleri bir kurstan mı almam iyi olur.Ayrıca bildiğim kadarıyla sertifika sahibi olunuyor.Yoksa Online eğitim setleri öğrenmem için yeterli midir?

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.İyi Forumlar.

wmaraci
reklam

AhmetCakmak34 AhmetCakmak34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 2471
  • Beğeniler 934 / 1174
  • Ticaret 41, (%100)
Bence;

İyi bir yere gelmek için tek bir alana yönelmek her zaman iyisidir. Almak istediğin eğitimlerin üçüde birbirinden farklı. Bu yüzden üçünde de uzmanlaşman çok zor. Eğer yaratıcılığına ve çizimlerine güveniyorsan grafik tasarım ve animasyon eğitimlerini alabilirsin. Bu devirde artık büyük yerlerden almadıktan sonra sertifikanın pek anlamı yok. İnternetten grafik tasarım ve animasyon eğitimlerini arşivleyip düzenli çalışırsan çok iyi yerlere gelirsin. Ama dediğim gibi en iyisi tek alana yönelmek.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al