-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Profesyonel Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiç güleceğim yoktu, arama motoru oluşturup farklı bir arama motorundan reklam almak takdir edilesi :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Haber sitemi ekledim index bekliyorum.2016 Hedeflerinize ulaşmanız dileğimle zor bir kulvar başarılar tekrardan
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Yahoo arama motoruna baktın mı hiç kimin reklamı dönüyor diye. Sende beni güldürdün :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Er kişiysen görevin neyse başar,
Zevke, eğlenceye hayvanda koşar. ATSIZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Yandex'in Google Adwords reklamları kullanması gibi mi ? :)
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Front-end developer
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle arkadaşlar Yahoo'yu örnek vermişler, Yahoo'nun ne yaptığı belli değil, Yahoo en son Yandex alt yapısını kullanıyordu. Yada ben böyle biliyorum. Hocam geçen sene bende bulaşmıştım bu işe, bi nabız yokladım nasıl oluyor diye. 300GB yakın site endeksledim baktım olacak gibi değil. Yani kodlama kısmı bi yana sağlam sunucular lazım, kullanıcı aramaya başladığı an sorgular önüne sürülmeli. Saniyelerle... Tasarımınızı yenilemenizi öneririm. Fazla büyüyeceniğiniz zannetmiyorum ama kendi çapınızda işi yürütebilirsiniz. Hatta ben bile kullanabilirim. Saçma sapan içerikler olmadığı sürece mantıklı içerikler, siteler olduğu sürece kullanıcı her türlü gelir. Tabi bi google olmasını beklemiyoruz adamlar kaç senedir argoritmalarını geliştiriyorlar olsun o kadar bi yerden başlamalı birileri.
Hızlı deneyin, hızlı başarısızlığa uğrayın ve hızlı bir şekilde kendinizi yenileyin.
― T. Peters
Gandak
Web Master & Yazar
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master & Yazar
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bir yazılımcı gözünden arama sonuçları yanlış bilgi vermiyor varsa veriyor yoksa en yakını veriyor. Eğer siteler artarsa indexler çoğalırsa iyi sonuçlar çıkar ortaya... Lakin daha ilk beta gününde adsense ile kullanıcıları karşılamak şimdiden bu projeye baltayı vurdu. Bu kadar az data varken açık beta yapılmasıda yanlış. Kapatın sadece belirli kişiler kullansın yani denesin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Raporlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
madem test yayınında sitenizin bir eksiğinden bahsedeyim, site ekle kısmında www siz url kabul etmiyor.
Allah yardımcınız olsun, başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**