-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba,
Lise öğrencileri için ders notu ekleyeceğim site hazırlamak istiyorum. Bunun için çok güzel bir alan adı buldum. Ancak çok fazla bu siteden mevcut ve bende bir şeyleri farklı yapmam gerekiyor. Bunun için bir beyin fırtınası istiyorum. Ders notları ekleyeceğim sitede neleri farklı yapabilirim? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ders anlatım siteleri en çok rağbet edilen sitelerden. İyi bir reklam hedefi tutturabilirseniz, üyeler de ders notlarını göndermeye başlarsa; çok iyi hitler ve kazançlar elde edebilirsiniz. Şu an ders notları ve ehliyet sınav soru sitelerinin ciddi gelirleri var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
İlla ki pastadan pay alırsın. Ayrıca video şeklinde ders anlatımını sevmeyenler de var...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Yalnız bu tür siteler, adsense için yasak. Başka reklam yollarına başvurmanız gerekebilir.
Yakında
likloknet
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Pdf Ders notları güzel hit alır adwords'den bakmıştım projeyi de kurmuştum hit de alıyordu fakat ders notu ekleyemediğim için kapattım düzenli içerik girilmesi gerekiyor ve konu konu ünite ünite ve sınıf sınıf kategorilerin bulunması gerekiyor. Dediklerimi yaparsanız güzel hiti var herhangi bi konuda sormak istediğiniz bişey olursa yardım ederim skype : gokhancelebii
Ek olarak elimde uygun bi domain'de var
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Hocam şöyle bir sistem oturursanız ve bedava olarak hizmet verirseniz bir öğrenci olarak gerçekten yararlı olacağını düşünüyorum, sitenize öğrenciler soruları yollayacak ve çözümünü sitede paylaşacaksınız matematik, fizik, geometri ve kimya derslerinde çözemediği sorularda takılan öğrenciler bu şekilde cevapları öğrenecektir ileride sosyal bir ağ olarakta sistem oturtabilirsiniz yani soru atar biri site içerisinde üyelerde soruları cevaplayabilir gibisinden birbirlerinin sorularını çözerler böylelikle yardımlaşma sitede her daim olur.