Apollo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Muhendisi
-
-
Ad Soyad
H** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Öncelikle bu işte en iyiyim herşeyi blirim kesinlikle diyemezsin.İyi bir programcı her zaman için kendine ben hiçbirşey bilmiyorum daha fazla öğrenmeliyim demesini bilendir.İyi programcı kod ezberleyen değil nerede ne kullanacağını,hangi algoritmada hangi döngüyü veya fonksiyonu kullanacağını bilen adamdır.
Öncelikle sana tavsiyem matematiksel zekânı geliştir.Ve sürekli otur kod yaz.Saatlerce.İmkânın varsa bir yere başvur bu işi öğrenmek istiyorum de.Seni sürekli zorlasınlar.Altından kalkamayacağın türde zor kodlamalar iste.Neden mi?
Zoru başardıkça bir üst seviyeye çıkarsında ondan.Artık belirli bir noktaya gelirsin ki; O noktaya geldiğinde ilk yaptığın işe bakıp "ben bunu mu yapmışım?" dersin.
O sebepten hep şunu de.Birşey bilmiyorum.Ve süreklide öğrenmeliyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
HTML CSS gibi browser tabanlı Etiket dilleri en iyi w3schools'dan öğrenilir. Ancak PHP oradan öğrenilmez. PHP.net'i tahvsiye ederim. orada kapsamlı bir manual bulunmakta. Bunun da yanında bir kitap edinin. Bu şekilde php öğrenebilirsiniz. tabii php yanında mysql öğrenmek de faydalı olur. Bunu da aklınızda bulundurun.
ontedi
www.ontedi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı, Matematikçi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam, ne ne değildir öğren.
h1, h2, echo vs.. gibi şeylerin ne olduğu öğren. Gerisini zaten scriptleri inceleyerek yapabilirsin.
Daha sonra katmanlı mimari, veritabanı tasarımı, mvc, nesne yönelimli programlama vs.. şeklinde gidersin.
Temel html bil, css ekle, javascript ile atraksiyonlu yap, veritabanına bağla her zaman hatırla.
www.ontedi.com
www.cizgi.site