-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben forum hastasıyım forum sitesi açmayı düşünüyorum aklımda bi kaç içerik var(dini,ders ve genel) sizin tutacak forum önerileriniz nelerdir? Yorumlarınızı bekliyorum.
cokobo
To Be or Not To Be
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Telekom&Bilişim
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Hangi içerik olursa olsun forumların tutması için sürekli aktif olması lazım ve bol içerik girilmesi gerekiyor.Blog tarzı bir işlem değil bu makale gir tutsun değildir forum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Operator
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Tek noktaya odaklanman lazım bu çok hit alıyor şunu ekleyim dur bunuda ekleyim aha dur şunuda ekleyim dersen tutmaz tek bir noktaya odaklan her zaman mesela dini konular üzerine veya sadece dersler üzerine
Kaliteli ve Ucuz SMM Panel www.fexmedya.com
Sezar38
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim bu zamanda forum tutturmak kolay birşey değil.Seninle sohbet edebiliriz
-
-
Yaş/Cinsiyet
63 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forum veya herhangi bir sitenin tutması için konu, ilgi ve güncelleme sadece küçük bir parçası, asıl önemli olan tabi bana göre ihtiyaç olması ve tesadüf gibi ayrıntılara bağlıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgiler için teşekkür ederim forumdan başka bilgilerinizede açığım ne10.org benim sitem içerik girecektim ama makale aldığım yerin telif hakları gerekçesiyle vazgeçtim
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Merhaba,
Genel forum projelerinin tutma olasılığı mevcut ekibin var olup olmamasına ve sadakatine bağlıdır. Ortam olursa, genel forum da tutar. Ama eski dönemlere nazaran zordur. Bu yüzden eğer ekibiniz yoksa, genel alana yönelmeyin. Hatta bir kadronuz yoksa forum açmayın.
Ama forumları ben de hâlâ bir tutku gibi seviyor ve bu alanda profesyonel olarak vBulletin ile ilgileniyorum. vBulletin 3 konusunda profesyonel çözümler ve danışmanlık isterseniz yardımcı olabilirim.
İnsanların hevesini kırmak ve peşinen umutlarını çalmak hoş bir şey değildir. Emek verilen her şey güzeldir. Kesin olarak, tutmaz diye bir yargıda bulunmak doğru değil.
Şimdiden başarılar diliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
IU.UX / Motion graphic design
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tutmaz/tutar gibi bilgiler hikaye.Öncedende tutuyordu şimdide arkadaşım şimdiki zamanla ne alakası var. Mesele sende bitiyor. Her forum açmak istiyen kişilerin konusunda mutlaka bu yorum tarzına rastlıyorum analiz yapmadan dayanak göstermeden konu sahibine yanlış bilgi vermeyin.
Bu kanıya nasıl ulaştığınıza dair bir kanıt/delil ve analiz sunun ki verdiğiniz bilginin değeri olsun.