-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar geçenlerde konu açmıştım Ankara için firma rehberi ve portal olacak bir site oluşturmayı düşünüyorum. Şuan altyapı çalışmaları yapıyorum. Sabah erken saatte işe gidip geç geşiyorum o yüzden zaman ayıramayacağımdan editör tutmayı düşünüyorum.
Günlük 2 - 3 Ankara haberileri ekleyecek bende fırsat buldukça etkinlik ve genel içerik girmeyi düşünüyorum yani ortalama günlük 4 - 5 içerik girilecek. Bu şekilde kaç ayda hit almaya başlarım ve adsenseden kazanırım? Editöre yapacağım masrafa değer mi? Sizlerin değerli yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WEBMASTER
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
edıtore gerek yok bı bot ısınızı gormektedır guzelde bır tasarım yeterlı olacaktır
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Php & Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
bir bot işini görecektir derken :)
yeni skype adresim: mahmutkandemirr@icloud.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Functions1481 Hocam bot sistemine sıcak bakmıyorum kaliteli bişeyler çıkmasını istiyorum adsense eklendiğine değmeli.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oto Galeri
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
yazıların özgün olması hit alma süreni azaltacaktır. bot ile çekilen yazıların pek bir değeri olmaycaktır.
Sustum ! Birikti yanaklarıma alfabe. Ya ilahi ya rab sükutumu en güzel duam eyle!.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlk aşamada günlük en az 3 içerik girmek yeterlimi sizce?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Haber sitesi şeklinde değil de, firma haberleri şeklinde girerseniz kısa sürede kendi kategorisindeki çevreden hit almaya başlar. Zaten firma rehber ve portalda günlük binlerce ziyaretçi gelmez. Eğer sitenin PR yüksek, yaşlı domain ve PA/DA değeri yüksekse sabit reklamdan gelir elde edersiniz. Eğer bu özellikler yoksa zaten açmaya değmez. Kendi sitesinden daha fayda sağlayacağı bir site değilse adam neden sitesini eklesin ki?
Yazıların tamamı özgün olmak ve mümkünse 400-500 kelimeden aşağı düşmemek kaydıyla iyi seçip ekleyeceğiniz içeriklerle başlangıç olarak işiniz görülür. 6 ay ila 1 sene içinde de reklam - tanıtım bütçenize göre gelir kazanmaya başlarsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cansin39
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
verdiğiniz emeğe göre hocam. Güncel tutarsanız kısa sürede olabilir.