lostyazilim

Sevgili wmaracı yöneticileri !!!

7 Mesajlar 1.432 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

antibioticc antibioticc Wm Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Birsürü
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 0 / 35
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar konuyu buraya açmayı uygun buldum. Forum sayfasını üye olduğum günden itibaren internet tarayıcımı açar açmaz facebooka girerdim ama ilk önce wmaracını açıp burayı takip ediyorum.Gerçi çok büyük bi facebook bağımlılığım yok.Öncelikle forum kurucu ve yöneticilerine teşekkür ederim burası çok huzurlu ve güzel bir webmaster forumu.Fakat ben konuları takip ederken özellikle mesaj yazdığım konuları abone olmak istemiyorum onun yerine facebook gibi bildirim almak istiyorum daha güzel olacağını düşünüyorum.Köy sayfama kurmuş olduğum xenforo forumunda da böyle bir özellik var ve muhteşem özellikler ve kullanımı var.Aceba diyorum farklı bir forum kullanmak veya bu foruma öyle birşey eklemeyi düşünmez misiniz ? kullanıcıların konuları rahat takip etmesi açısından...
Ogunsakiz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Ogulcan Ogulcan (K)af(S)in(K)af Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2185
  • Beğeniler 165 / 388
  • Ticaret 13, (%100)
Evet aslında bu hoş olabilir.(örneğin) en altta sürüklenen bir çubuk olsa.Orada "Konularım-Mesajlarım-KonuBildirilerim(1)" gibi sekmeler olsa çok hoş olur :) Konularımızı da tek tek kontrol etmek zorunda kalmayız.

bd bd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek 2
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 4926
  • Beğeniler 784 / 3953
  • Ticaret 18, (%100)
Bizim şuan yaptığımız çalışmanın üzerine güzel bir konu olmuş. Yeni wmaracı şuan tarafımızca tasarlanıyor ve kodlanıyor. En geç 1 ay içerisinde çok daha sosyal ve kullanışlı bir wmaracı gelecek. Bu bahsettiğim bildirim kısmıda olacak zaten. Hatta yeni tasarım hakkında şöyle bir ipucu vereyim. Üst kısımda facebook tarzı bir bar olacak ve buradan özel mesajlarınızı, bildirimlerinizi ve arkadaşlarınızı takip edebileceksiniz.

Daha öncede benzer konular açılmıştı. Uzun zamandır da bahsediyoruz bundan. Ancak biz istiyoruz ki yeni wmaracı mükemmel olsun. O yüzden sürekli çalışıyor ve sistemi geliştiriyoruz. Bizi takip etmeye devam edin :)

İyi forumlar.
Metin Atakan melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

Pasa Pasa Gelecek Bizim Yönetici
  • Üyelik 30.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum 🖤 Hatay
  • Ad Soyad S** P**
  • Mesajlar 14649
  • Beğeniler 3061 / 3060
  • Ticaret 356, (%100)
Burak'ın söylediklerine ek olarak:

http://wmaraci.com/forum/profile.php?do=editoptions 'a tıklayıp Abonelik ayarları kısmından Derhal E-Mail İle Uyarılmak İstiyorum'u seçebilirsin..

Deneyim demeyin, deneyin!

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Birsürü
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 0 / 35
  • Ticaret 0, (%0)
Takip etmeye devam ediyoruz zaten dedimya tarayıcımı açar açmaz wmaracına giriyorum bi zorunluluk gibi çok hoşuma gidiyor bu forum inşallah dediğiniz gibi mükemmel olur benim bildiğim bi mükemmel forum var o da xenforo eğer inceleyip bakmak isteyen olursa adres veririm incelerler wmaracı kullanıcıları bilgisi olmayanlar için çünki full kurulum her eklentisi var :D

Ek Olarak:

Nonloser adlı üyeden alıntı

Burak'ın söylediklerine ek olarak:

http://wmaraci.com/forum/profile.php?do=editoptions 'a tıklayıp Abonelik ayarları kısmından Derhal E-Mail İle Uyarılmak İstiyorum'u seçebilirsin..

Teşekkürler nonloser kardeşim. Yukarı mesajımın içinde şu cümlede belirttiğim gibi "Fakat ben konuları takip ederken özellikle mesaj yazdığım konuları abone olmak istemiyorum onun yerine facebook gibi bildirim almak istiyorum daha güzel olacağını düşünüyorum." sadece bi fikir ve görüş işte

Pasa Pasa Gelecek Bizim Yönetici
  • Üyelik 30.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum 🖤 Hatay
  • Ad Soyad S** P**
  • Mesajlar 14649
  • Beğeniler 3061 / 3060
  • Ticaret 356, (%100)
Xenforo zaten vbulletin'in yaratıcılarından ayrılan bir grup tarafından yaratıldı..

Konudaki ilk mesajından ise tek tek abone olmak istemediğini anladığım için bu şekilde bir cevap vermiştim..

Deneyim demeyin, deneyin!

• Üyelik 06.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Birsürü
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 0 / 35
  • Ticaret 0, (%0)
Evet o yüzden söylemiştim kullanımı rahat ve çok hoş göze ve kullanıcılara hitap ediyor ama tabi sizin çalışmalarınız varmış daha iyi kendinize göre güzel birşey çıkartacaksınız onu bilemem şimdiden hayırlısı olsun diyelim inşallah güzel birşeyler çıkar ortaya.Seninde dediğin gibi vbulletinin yaratıcıları olduğunu biliyorum o yüzden bazı eklentilerin aynısı hem vbulletin hemde xenforo uyarlaması var

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al