Dünya sanayi devriminden sonra içinde bulunduğumuz yıllarda yeni bir devrim yaşıyor. Bu devrim teknoloji devrimidir. Sanayi devriminde olduğu gibi teknoloji devriminde de erken pozisyon alan ileri görüşlü kişiler fırsatları kullanarak geleceğin sermayedarları arasında yer alma şansını yakalayacaklardır. Dünyada bu fırsatları kullanan daha çocuk yaştaki kişilerin kurmuş olduğu internet tabanlı şirketler google, facebook ve benzerleri çok kısa sürelerde yılların dev şirketlerine nispet yaparcasına milyarlarca dolarlık değerlere ulaşmışlardır. Ülkemizde de bunları taklit eden herkesin bildiği siteler mevcuttur. Bunlara örnek olarak [COLOR="black"][COLOR="black"][COLOR="black"]gittigidiyor[/COLOR][/COLOR][/COLOR], hepsiburada, n11, sahibinden, gösterilebilir.
İnternetin gücü sayesinde saniyeler içerisinde dünyanın bir ucundaki bir bilgi dünyanın diğer ucuna ulaşabilmektedir. Bu bağlamda insanların değişen diğer alışkanlıkları gibi alışveriş alışkanlıklarında değişmeye başlamış, Çocukluğumuzun bakkal amcaları yerini marketlere, marketler süpermarketlere, süpermarketler de yerini avmlere bırakmış, teknolojiyi çılgınlar gibi kullanan gençliğin yakın gelecekte gelir elde etmesiyle birlikte avmlerde yerini e-ticarete bırakmaya başlayacaktır.
Sizlerde şayet geleceğin dünyasında riske girmeden , kolayca yerinizi almak istiyorsanız mesaj atabilirsiniz. İflas etme ihtimali sıfır dünyada eşi benzeri olmayan patentli bir sistemdir.
Klasik e-ticaret sistemleri bu sistem tam anlamı ile yaygınlaştığında bir çok firma iflas edecektir. İlgilenenlerin mesajlarını bekliyorum. Özelden.