-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Student
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar bir yazıyı yeniden kaleme aldığımızda google algoritmasına göre özgün olması için ne kadar değişim gereklidir. Yani örneğin bir cümle içinde bir kaç kelimeyi değiştirmek yeterlimi? Bu konuda fikrin nedir? Soruda ki amacım bir makaleyi yeniden düzelterek yazdığımda google bunu kopya içerik olarak algılamasın diye ne kadar değişiklik yapayım..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam kelime düzeltme uğraşıp makaleyi kötüye sürüklemektense oturun 5 6 dakikanızı yeniden yazmaya ayırın. Hem %100 özgün olacaktır hem de sizin olacaktır.
Yanlış anlamayın ancak şu içeriğin sözcüklerini değiştirip özgünleştirme işini hoş karşılamıyorum. Ne kadar değişirse değişsin şahsen özgün olduğu söylenemez o yazının. :)
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Student
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
haklısın elbette. yazı satın aldığım arkadaşlar oldu. sağolsunlar sonradan farkettim bana bu şekilde makale satmışlar
bende tabi sormak istedim...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aslında özgün makale yazmak için konu hakkında profesyönel olmaya gerek yok, 1 tane makale yazmak istiyorsunuz diyelim, google da o makalenin başlığını yazıp aratın, kaliteli sitelerden o makaleye ait içeriği okuyun ve önemli kısımları bir kenara not alın, 5-6 sitedeki makaleyi okuduktan sonra baya bir bilgi birikecektir zaten, onları güzel bir şekilde toparlayıp özgün makalenizi yazın :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
63 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İsterse kötü olsun ama benim olsun, google bundan anlıyor galiba...