lostyazilim
tr.link

Mail Adresime Sitem İçin Teklif Geldi - Güzel ama İngilizce

6 Mesajlar 892 Okunma
acebozum
tr.link

Burak Burak brktrk Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Flutter Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 2019
  • Beğeniler 0 / 387
  • Ticaret 70, (%97)
Translate ile kafamda bir kaç şey oluştu ama tam çözemedim :D

Hi,

My name is Alice and I am specialized in helping android developers to better monetize their apps on Google Play. Our premium advertisers are currently looking to buy android traffic at a very high price in apps like Deep Web Türkiye.

We think you can generate up to $10 CPM with their full screen static and video ads, which are very clean. Indeed, most of our advertisers are willing to pay high amounts either per installation (on average, between $1 and $3) or per ad view (up to $10 CPM). You're free to display these ads whenever you want in your app so that it's not intrusive.

If you'd like to learn more, don't hesitate to ask me. You can also visit our website: the link is in my signature ;)

What do you think? Do you want to give it a try?

Kindest regards,

googleasistan
webimgo

sovetski sovetski ♛ PHP ♛ Kimlik Onayı
  • Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)
Spam mailler, bana gunde 5 tane geliyordu en az sonra kara listeye aldim rahatim simdi :)

• Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 2019
  • Beğeniler 0 / 387
  • Ticaret 70, (%97)

sovetski adlı üyeden alıntı

Spam mailler, bana gunde 5 tane geliyordu en az sonra kara listeye aldim rahatim simdi :)

Yukarıdaki maili 3 gün önce atmış. 1 saat öncede mesaj ulaştı mı diye mail geldi. Spam değil yani :)

sovetski sovetski ♛ PHP ♛ Kimlik Onayı
  • Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)

Burak adlı üyeden alıntı

Yukarıdaki maili 3 gün önce atmış. 1 saat öncede mesaj ulaştı mı diye mail geldi. Spam değil yani :)

Gelen mailleri silmeseydim size kanit olarak gonderirdim :) Daha domaini alali 1 saat olmustu domain icin kayitli olan epostama 4 tane boyle mail gondermislerdi. Whois bilgilerinizden ve s. bulup spam mailler gonderiyorlar. "Cevapla" diyerek gonderenin e-posta adresine bakabilirsiniz genelde sacma sapan siteler. Ciddiye alip konusmaya devam edin o zaman, dolandirilinca demedi demeyin ))

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 2019
  • Beğeniler 0 / 387
  • Ticaret 70, (%97)

sovetski adlı üyeden alıntı

Gelen mailleri silmeseydim size kanit olarak gonderirdim :) Daha domaini alali 1 saat olmustu domain icin kayitli olan epostama 4 tane boyle mail gondermislerdi. Whois bilgilerinizden ve s. bulup spam mailler gonderiyorlar. "Cevapla" diyerek gonderenin e-posta adresine bakabilirsiniz genelde sacma sapan siteler. Ciddiye alip konusmaya devam edin o zaman, dolandirilinca demedi demeyin ))

Hocam sitemin mobil uygulaması için admob benzeri reklam eklenmesini istiyor. Neyse ne artık admob kullanmaya devam :D

cwt cwt Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)

Burak adlı üyeden alıntı

buraya bakabilirsiniz: Spam

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al